Розтопить навіть найхолодніше серце! Найгарніший френч манікюр 2022 - модниці точно оцінять (фото)

Манікюр зараз переживає справжню епоху відродження. Якщо пам'ятаєте, кілька років тому в моді був мінімалізм на нігтях в прямому сенсі. Жінки багато уваги приділяли макіяжу, а нігті фарбували прозорим або нюдовим лаком, і їм цієї "радості" на руках було більш ніж достатньо. Але останнім часом ситуація змінилася, і гарний манікюр знову став для нас метою, зазначають Патріоти України.

У тому числі знову засяяв французький манікюр, який, без перебільшення, став великим. Сьогодні френч найчастіше перемагає в боротьбі за право милуватися на нігтях багатьох жінок, особливо коли мова заходить про елегантний дизайн нігтів. Він стильний, стриманий, і завжди надихає. Просто неможливо без щему в серці дивитися на нігті, які стали втіленням вишуканості. А модний французький манікюр точно розтопить навіть найхолодніше серце.

Звичайно ж, класичний френч манікюр з білим кінчиком на нігтях теж в тренді. Його обожнюють за універсальність, адже він доречний і в повсякденному житті, і може стати доповненням будь-якого вечірнього образу. Але це ще не все: з'явилося багато приголомшливих і сміливих варіантів французького манікюру, і про них ми вам сьогодні розповімо. У нашій фотогалереї ви знайдете актуальні зразки френч манікюру 2022 з Instagram – гортайте, надихайтеся і створюйте на своїх нігтях маленькі шедеври.

Модний френч манікюр 2022 – на що звернути увагу

Французький манікюр з колірними блоками

Цей оригінальний французький манікюр 2022 створюється з використанням двох контрастних відтінків – їх розміщують паралельно на кінчиках нігтів і біля основи. А ось кольори ви можете вибрати будь-які, тому результат вас точно порадує, адже такий френч буде єдиним і неповторним.

Витончений чорний френч

Простота у тренді, тому манікюр френч 2022, родзинкою якого є тоненькі чорні смужки – те, що заслуговує на увагу. Чорний колір додає впевненості в собі, тому такий дизайн нігтів стане знахідкою для багатьох, в тому числі і власниць коротких нігтів. Тим більше, що він універсальний, і його легко можна створити в домашніх умовах.

Золотий французький манікюр 2022

Цей сучасний французький манікюр легко додасть блиску у ваше життя. Звичайно, золотий відтінок - розкішний, проте, він ідеально пасує для всіх сезонів і подій. Один з найкращих варіантів дизайну - взяти за основу класичний френч, і кінчики "позолотити".

Різнокольоровий французький манікюр

Експерименти з кольорами в манікюрі цього року як ніколи актуальні. Крім того, це ще й можливість насолоджуватися улюбленими відтінками. Тому гарний французький манікюр, що включає всі кольори веселки, точно змусить вас частіше посміхатися. Можете використовувати різні пастельні тони як базовий шар, а сміливі і яскраві відтінки для кінчиків – вийде дуже стильно.

Кольоровий френч 2022

Гарантований спосіб привернути увагу до своїх рук – це пофарбувати кінчики нігтів яскравим кольором. Синій, червоний, зелений, фіолетовий, блакитний, рожевий, зелений, помаранчевий – будь-який колір може розлитися на ваших нігтях незалежно від їх довжини і форми. Не соромтеся експериментувати з різними лаками: спробуйте матові для більш текстурного вигляду або глянцеві для блискучого покриття. Також доповнюйте кольоровий французький манікюр цікавими деталями - сердечками, квіточками або кружечками.

Подвійний французький манікюр

Якщо настрій вимагає чогось неординарного, спробуйте креативно підійти до створення манікюру. Для цього можете використовувати сміливі кольори лаків або цікаві деталі. Зокрема, ви можете додати ще одну смужку - подвійний френч виглядає незвичайно, і він відкриває широке поле для фантазії. Ви також можете експериментувати з інтервалом між смужками і їх товщиною.

Ви будете здивовані! Які продукти можуть замінити сіль при приготуванні різних страв

субота, 20 квітень 2024, 8:12

Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...