Розв’яжуть тільки найуважніші! Треба знайти комаху на картинці за 10 секунд

Знайти предмет на картинці або знайти зображення, що приховане серед інших деталей - цікаве заняття, яке поглинає з головою. Пропонуємо розгадати чергову оптичну ілюзію за 10 секунд, передають Патріоти України.

Деталі

На яскравому зображенні намальована дівчинка і багато іграшок в не менш яскравій дитячій кімнаті. Кожного, хто захоче дізнатись подробиці просять знайти маленьку іграшкову бджілку, яка заховалась серед іграшок.

Виконати завдання потрібно протягом 10 секунд. Якщо виникли труднощі з пошуком комахи, пропонуємо звернути увагу на дзеркальце на робочому столі. Саме за ним і заховалась бджілка.

Нижче пропонуємо перевірити правильність відповіді на запитання або подивитись, де заховали комаху автори малюнка.



































Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...