Ручки плити блищатимуть за 5 хвилин! Просто нанесіть на них цей домашній копійчаний розчин

Якщо забруднення не надто складні, то поверхня, дверцята плити та конфорки можуть бути легко очищені гелем для миття посуду або звичайною водою. Однак ситуація інша, якщо липким нальотом жиру покриті ручки плити.

Якщо він накопичився протягом тривалого часу, то доведеться вкласти чимало зусиль, щоб позбавитися нальоту. Не кожна "хімія" з магазину підходить для такого випадку, адже навіть дорогі засоби можуть пошкодити покриття побутової техніки або залишити сліди у вигляді розводів і темних плям. З цієї причини хитрі домогосподині самі готують спеціальну суміш, яка ніколи їх не розчаровує, пише pixelinform.

Як відмити ручки плити від жирного нальоту

Для приготування суміші необхідно змішати по дві чайні ложки спирту, нашатирю та гліцерину. Краще використовувати суміш за допомогою силіконового пензлика для олії, щоб вона рівномірно розподілилася і проникла у важкодоступні стики. Через п’ять хвилин залишки розчину можна просто видалити вологою ганчіркою. Після цієї простої процедури ручки стануть такими чистими, як при покупці!

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...