Рулети з кабачків та баклажанів з курячим філе - неймовірно смачно і не лише до святкового столу

Зараз літо, сезон овочів. Саме час готувати страви з кабачків та баклажанів. Наприклад, паштет з баклажанів чи човники з кабачків, передають Патріоти України.

А ще їх можна поєднати та зробити рулети з баклажанів та кабачків з курячим філе. Як стверджують автори тг-каналу «Ідеї для сніданку та вечері», це неймовірно смачна закуска, її можна подати як до святкового столу, так і кожний день.

Інгредієнти:
  • 1 молодий кабачок;
  • 1 великий баклажан;
  • 200 грамів курячого філе;
  • 3 столові ложки гострого томатного соусу;
  • 1 зубчик часнику;
  • 140 грамів сиру;
  • 0,5 чайної ложки куркуми;
  • 2 дрібки солі;
  • 1 дрібку чорного меленого перцю;
  • 1/3 склянки олії.
Приготування:
  • Спочатку вимийте баклажани, поріжте на тонкі смужки, посоліть та лишіть на деякий час, щоб вийшла гіркота. Потім ще раз їх вимийте і викладіть на рушник.
  • Наріжте смужками кабачок і обсмажте його та баклажан на пательні гриль.
  • Філе необхідно помити, нарізати довгими смужками, присипати спеціями та витиснути часник через прес.
  • Зібрати рулети: 1 шар — кабачок, 2 шар — тонкі смужки сиру, 3 шар — баклажан, 4 шар — томатний соус, 5 шар — філе.
  • Скрутіть рулет і насадіть на шпажку. Якщо вона довга — насадіть по два рулета. Кінці шпажки оберніть фольгою, щоб вони не згоріли.
  • Візьміть деко, закрийте його харчовим папером, викладіть рулети та випікайте їх 23−25 хвилин при температурі 160 градусів за Цельсієм.
  • Подавати рулети треба з зеленню. Шпажки можна не витягати.

Все просто! Як почистити пральну машину без хімії

понеділок, 28 квітень 2025, 20:02

Для того, щоб ваша білизна пахнула свіжістю, ви повинні ретельно чистити свою пральну машину щомісяця. Для цього можна використати два побутові засоби, які точно є у вашій шафі, передають Патріоти України. Блогерка та експертка з прибирання Крісті под...

Це може здивувати! Чому одні люблять гостру їжу, а інші - ні - пояснення

понеділок, 28 квітень 2025, 19:39

Ви любите гостру їжу? Відповідь на це питання — один із найкращих лакмусових папірців у кулінарному світі. Як виявилося, є причина, чому ви віддаєте перевагу такій їжі. Що відбувається з нашим організмом і звідки такі уподобання, розповідає Eat This No...