"Моя бабуся навчила мене готувати запечену картоплю в домашніх умовах так, що не кожен кухар зуміє вгадати, що це блюдо виготовлено аматором, а не справжнім кулінаром", - йдеться у популярному блозі, зазначають Патріоти України. Цитуємо далі:
"Інгредієнти включають:
1 кг картоплі (бажано молодої);
1 чайну ложку солі;
2 літра холодної води;
50 мл олії.
Етапи приготування картоплі
Все, що вам потрібно зробити, це вимити, розділити навпіл або на чверті молоду картоплю. Покладіть сіль в холодну воду і перенесіть на вогонь. Залиште картоплю варитися, поки на поверхні не з'явиться біла піна, а потім негайно злийте картоплю.
Після цього помістіть в духовку деко з вершковим маслом, яке має розтопитися в духовці. Запам'ятайте, спочатку масло - потім картопля. У цій маніпуляції і весь секрет, що дозволяє картоплі придбати незвичайно ніжний і насичений смак.
Просто помістіть холодне масло на деко в холодній духовці, а потім увімкніть її на 160 градусів. Коли духовка нагріється, додайте картоплю в гаряче масло і розмішайте, щоб кожена картоплина була покрита масляною сумішшю. Залежно від ваших смакових уподобань можете додати трави або спеції. Тепер виставте температуру в 180-200 градусів і випікайте, поки картопля не стане золотистою. Завдяки цьому методу на поверхні картоплі утворюється хрустка скоринка, що робить її ще більш смачною".
Погляньте на три вереси й оберіть той, який найбільше привертає вашу увагу. Це не випадковість - ваш вибір може відкрити таємницю вашої особистості, передають Патріоти України. Ви — дуже чутлива й емпатійна людина. Вам довіряють навіть незнайомі, адже ...
Кофеїн може змінювати реакцію бактерій на антибіотики та послаблювати їхню дію. Про це йдеться у новому дослідженні німецьких вчених, результати якого опублікували у науковому журналі PLOS Biology, пише Science Dialy, передають Патріоти України. Команд...