
Картопляні човники з беконом і сиром є відмінним гарніром, смачні та
оригінальні, подобаються дітям, передають Патріоти України.
Ви можете заповнити картопляні човники
будь-якими інгредієнтами на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо рецепт з
беконом, грибами та сиром. Буде дуже смачно.
Інгредієнти
- Картопля 6-7 шт. (великі бульби)
- Печериці — 200 г
- Цибуля — 1 головка
- Бекон — 200 г
- Сир — 150 г
- Рослинна олія
- Сіль і перець
Приготування
- Миємо добре картоплю, розрізаємо навпіл.
- Наливаємо на деко невелику кількість рослинної олії.
- Змащуємо картопляні половинки олією і викладаємо на деко.
- Запікаємо при 180° с протягом 40 хвилин.
- Готуємо начинку: нарізаємо дрібно цибулю та обсмажуємо на рослинній олії.
- Печериці нарізаємо дрібними шматочками та додаємо на сковороду з цибулею. Солимо за смаком.
- Нарізаємо бекон невеликими кубиками та додаємо на сковороду з цибулею і грибами.
- Обсмажуємо до готовності.
- Натираємо на дрібній тертці сир.
- Дістаємо картоплю і злегка остуджуємо.
- Ложечкою виймаємо серединку, формуючи картопляні «човники».
- Серединку, яку ми вийняли з картоплі, розминаємо виделкою і солимо за смаком.
- Змішуємо з обсмаженою начинкою і половиною тертого сиру.
- Фаршируємо начинкою картопляні «човники».
- Викладаємо фаршировану картоплю на деко, посипаємо зверху тертим сиром.
- Запікаємо при 180° C протягом 15 хвилин.
Приємного апетиту!
Заварювання чаю для більшості людей - справа звична й майже автоматична. Ми кидаємо пакетик у чашку, чекаємо кілька хвилин і, не замислюючись, віджимаємо його ложкою. Цей жест здається дрібницею, на яку не варто звертати увагу, передають Патріоти Украї...
З настанням холодного сезону люди стикаються з тим, що взуття стає вологим і й до вечора набуває неприємного запаху. Адже там, де волога, там і грибок. Аби запобігти цій проблемі вогке взуття просушують та використовують спеціальні дезодоранти, передаю...