Рум'яна картопля з соковитою начинкою - страва, яку оцінять всі без винятку!

Картопляні човники з беконом і сиром є відмінним гарніром, смачні та оригінальні, подобаються дітям, передають Патріоти України.

Ви можете заповнити картопляні човники будь-якими інгредієнтами на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо рецепт з беконом, грибами та сиром. Буде дуже смачно.

Інгредієнти

  • Картопля 6-7 шт. (великі бульби)
  • Печериці — 200 г
  • Цибуля — 1 головка
  • Бекон — 200 г
  • Сир — 150 г
  • Рослинна олія
  • Сіль і перець

Приготування

  1. Миємо добре картоплю, розрізаємо навпіл.
  2. Наливаємо на деко невелику кількість рослинної олії.
  3. Змащуємо картопляні половинки олією і викладаємо на деко.
  4. Запікаємо при 180° с протягом 40 хвилин.
  5. Готуємо начинку: нарізаємо дрібно цибулю та обсмажуємо на рослинній олії.
  6. Печериці нарізаємо дрібними шматочками та додаємо на сковороду з цибулею. Солимо за смаком.
  7. Нарізаємо бекон невеликими кубиками та додаємо на сковороду з цибулею і грибами.
  8. Обсмажуємо до готовності.
  9. Натираємо на дрібній тертці сир.
  10. Дістаємо картоплю і злегка остуджуємо.
  11. Ложечкою виймаємо серединку, формуючи картопляні «човники».
  12. Серединку, яку ми вийняли з картоплі, розминаємо виделкою і солимо за смаком.
  13. Змішуємо з обсмаженою начинкою і половиною тертого сиру.
  14. Фаршируємо начинкою картопляні «човники».
  15. Викладаємо фаршировану картоплю на деко, посипаємо зверху тертим сиром.
  16. Запікаємо при 180° C протягом 15 хвилин.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Дачникам на замітку! ТОП-10 невибагливих рослин, які можна посадити у дворі

середа, 23 квітень 2025, 16:27

Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...

А ви це знали? Які овочі втрачають свою користь після приготування

середа, 23 квітень 2025, 12:27

Розповідаємо, які овочі після тривалого приготування втрачають практично всю свою користь, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.