Рум'яна картопля з соковитою начинкою - страва, яку оцінять всі без винятку!

Картопляні човники з беконом і сиром є відмінним гарніром, смачні та оригінальні, подобаються дітям, передають Патріоти України.

Ви можете заповнити картопляні човники будь-якими інгредієнтами на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо рецепт з беконом, грибами та сиром. Буде дуже смачно.

Інгредієнти

  • Картопля 6-7 шт. (великі бульби)
  • Печериці — 200 г
  • Цибуля — 1 головка
  • Бекон — 200 г
  • Сир — 150 г
  • Рослинна олія
  • Сіль і перець

Приготування

  1. Миємо добре картоплю, розрізаємо навпіл.
  2. Наливаємо на деко невелику кількість рослинної олії.
  3. Змащуємо картопляні половинки олією і викладаємо на деко.
  4. Запікаємо при 180° с протягом 40 хвилин.
  5. Готуємо начинку: нарізаємо дрібно цибулю та обсмажуємо на рослинній олії.
  6. Печериці нарізаємо дрібними шматочками та додаємо на сковороду з цибулею. Солимо за смаком.
  7. Нарізаємо бекон невеликими кубиками та додаємо на сковороду з цибулею і грибами.
  8. Обсмажуємо до готовності.
  9. Натираємо на дрібній тертці сир.
  10. Дістаємо картоплю і злегка остуджуємо.
  11. Ложечкою виймаємо серединку, формуючи картопляні «човники».
  12. Серединку, яку ми вийняли з картоплі, розминаємо виделкою і солимо за смаком.
  13. Змішуємо з обсмаженою начинкою і половиною тертого сиру.
  14. Фаршируємо начинкою картопляні «човники».
  15. Викладаємо фаршировану картоплю на деко, посипаємо зверху тертим сиром.
  16. Запікаємо при 180° C протягом 15 хвилин.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Хіти тижня. Народні прикмети на 22 листопада: Цього дня не варто дарувати квіти, випивати та позичати сусідкам сьогодні не варто позичати сіль і цукор, тим більше - гроші

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:05

Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...

Дещо в списку може здивувати! Названо продукти, які завдають довгострокової шкоди печінці

п’ятниця, 22 листопад 2024, 6:50

Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...