Рум'яна картопля з соковитою начинкою - страва, яку оцінять всі без винятку!

Картопляні човники з беконом і сиром є відмінним гарніром, смачні та оригінальні, подобаються дітям, передають Патріоти України.

Ви можете заповнити картопляні човники будь-якими інгредієнтами на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо рецепт з беконом, грибами та сиром. Буде дуже смачно.

Інгредієнти

  • Картопля 6-7 шт. (великі бульби)
  • Печериці — 200 г
  • Цибуля — 1 головка
  • Бекон — 200 г
  • Сир — 150 г
  • Рослинна олія
  • Сіль і перець

Приготування

  1. Миємо добре картоплю, розрізаємо навпіл.
  2. Наливаємо на деко невелику кількість рослинної олії.
  3. Змащуємо картопляні половинки олією і викладаємо на деко.
  4. Запікаємо при 180° с протягом 40 хвилин.
  5. Готуємо начинку: нарізаємо дрібно цибулю та обсмажуємо на рослинній олії.
  6. Печериці нарізаємо дрібними шматочками та додаємо на сковороду з цибулею. Солимо за смаком.
  7. Нарізаємо бекон невеликими кубиками та додаємо на сковороду з цибулею і грибами.
  8. Обсмажуємо до готовності.
  9. Натираємо на дрібній тертці сир.
  10. Дістаємо картоплю і злегка остуджуємо.
  11. Ложечкою виймаємо серединку, формуючи картопляні «човники».
  12. Серединку, яку ми вийняли з картоплі, розминаємо виделкою і солимо за смаком.
  13. Змішуємо з обсмаженою начинкою і половиною тертого сиру.
  14. Фаршируємо начинкою картопляні «човники».
  15. Викладаємо фаршировану картоплю на деко, посипаємо зверху тертим сиром.
  16. Запікаємо при 180° C протягом 15 хвилин.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...