
Картопляні човники з беконом і сиром є відмінним гарніром, смачні та
оригінальні, подобаються дітям, передають Патріоти України.
Ви можете заповнити картопляні човники
будь-якими інгредієнтами на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо рецепт з
беконом, грибами та сиром. Буде дуже смачно.
Інгредієнти
- Картопля 6-7 шт. (великі бульби)
- Печериці — 200 г
- Цибуля — 1 головка
- Бекон — 200 г
- Сир — 150 г
- Рослинна олія
- Сіль і перець
Приготування
- Миємо добре картоплю, розрізаємо навпіл.
- Наливаємо на деко невелику кількість рослинної олії.
- Змащуємо картопляні половинки олією і викладаємо на деко.
- Запікаємо при 180° с протягом 40 хвилин.
- Готуємо начинку: нарізаємо дрібно цибулю та обсмажуємо на рослинній олії.
- Печериці нарізаємо дрібними шматочками та додаємо на сковороду з цибулею. Солимо за смаком.
- Нарізаємо бекон невеликими кубиками та додаємо на сковороду з цибулею і грибами.
- Обсмажуємо до готовності.
- Натираємо на дрібній тертці сир.
- Дістаємо картоплю і злегка остуджуємо.
- Ложечкою виймаємо серединку, формуючи картопляні «човники».
- Серединку, яку ми вийняли з картоплі, розминаємо виделкою і солимо за смаком.
- Змішуємо з обсмаженою начинкою і половиною тертого сиру.
- Фаршируємо начинкою картопляні «човники».
- Викладаємо фаршировану картоплю на деко, посипаємо зверху тертим сиром.
- Запікаємо при 180° C протягом 15 хвилин.
Приємного апетиту!
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...