
Картопляні човники з беконом і сиром є відмінним гарніром, смачні та
оригінальні, подобаються дітям, передають Патріоти України.
Ви можете заповнити картопляні човники
будь-якими інгредієнтами на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо рецепт з
беконом, грибами та сиром. Буде дуже смачно.
Інгредієнти
- Картопля 6-7 шт. (великі бульби)
- Печериці — 200 г
- Цибуля — 1 головка
- Бекон — 200 г
- Сир — 150 г
- Рослинна олія
- Сіль і перець
Приготування
- Миємо добре картоплю, розрізаємо навпіл.
- Наливаємо на деко невелику кількість рослинної олії.
- Змащуємо картопляні половинки олією і викладаємо на деко.
- Запікаємо при 180° с протягом 40 хвилин.
- Готуємо начинку: нарізаємо дрібно цибулю та обсмажуємо на рослинній олії.
- Печериці нарізаємо дрібними шматочками та додаємо на сковороду з цибулею. Солимо за смаком.
- Нарізаємо бекон невеликими кубиками та додаємо на сковороду з цибулею і грибами.
- Обсмажуємо до готовності.
- Натираємо на дрібній тертці сир.
- Дістаємо картоплю і злегка остуджуємо.
- Ложечкою виймаємо серединку, формуючи картопляні «човники».
- Серединку, яку ми вийняли з картоплі, розминаємо виделкою і солимо за смаком.
- Змішуємо з обсмаженою начинкою і половиною тертого сиру.
- Фаршируємо начинкою картопляні «човники».
- Викладаємо фаршировану картоплю на деко, посипаємо зверху тертим сиром.
- Запікаємо при 180° C протягом 15 хвилин.
Приємного апетиту!
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...
Розповідаємо, які овочі після тривалого приготування втрачають практично всю свою користь, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.