Рум'яна картопля з соковитою начинкою - страва, яку оцінять всі без винятку!

Картопляні човники з беконом і сиром є відмінним гарніром, смачні та оригінальні, подобаються дітям, передають Патріоти України.

Ви можете заповнити картопляні човники будь-якими інгредієнтами на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо рецепт з беконом, грибами та сиром. Буде дуже смачно.

Інгредієнти

  • Картопля 6-7 шт. (великі бульби)
  • Печериці — 200 г
  • Цибуля — 1 головка
  • Бекон — 200 г
  • Сир — 150 г
  • Рослинна олія
  • Сіль і перець

Приготування

  1. Миємо добре картоплю, розрізаємо навпіл.
  2. Наливаємо на деко невелику кількість рослинної олії.
  3. Змащуємо картопляні половинки олією і викладаємо на деко.
  4. Запікаємо при 180° с протягом 40 хвилин.
  5. Готуємо начинку: нарізаємо дрібно цибулю та обсмажуємо на рослинній олії.
  6. Печериці нарізаємо дрібними шматочками та додаємо на сковороду з цибулею. Солимо за смаком.
  7. Нарізаємо бекон невеликими кубиками та додаємо на сковороду з цибулею і грибами.
  8. Обсмажуємо до готовності.
  9. Натираємо на дрібній тертці сир.
  10. Дістаємо картоплю і злегка остуджуємо.
  11. Ложечкою виймаємо серединку, формуючи картопляні «човники».
  12. Серединку, яку ми вийняли з картоплі, розминаємо виделкою і солимо за смаком.
  13. Змішуємо з обсмаженою начинкою і половиною тертого сиру.
  14. Фаршируємо начинкою картопляні «човники».
  15. Викладаємо фаршировану картоплю на деко, посипаємо зверху тертим сиром.
  16. Запікаємо при 180° C протягом 15 хвилин.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Це псує техніку! Названо головні помилки при розморожуванні холодильника

середа, 14 травень 2025, 13:09

Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...

Це може здивувати! Ось що потрібно з'їсти о 13:00, щоб позбутися втоми до кінця дня

середа, 14 травень 2025, 12:05

Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...