Пиріг "Лаваш у заливці" можна використовувати як закуску, і як основну страву! Рідні приходять у захват при вигляді цієї смакоти, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- лаваш тонкий — 1 упаковка;
- фарш — 250-300 г;
- яйця — 2-3 шт;
- кетчуп, сметана, майонез (для заливки);
- сир твердий — 100 г;
- сіль, спеції — за смаком,
Приготування
- Підготуйте фарш як для котлет.
- На
розгорнутий лист лавашу нанесіть рівномірним шаром фарш і дайте
полежати хвилин 10-15, щоб лист просочився соком від фаршу, став більш
еластичним (при згортанні в рулет не буде рватися лаваш).
- Згорніть намазаний лаваш в рулети.
- Круглу форму для випічки змастіть маслом і рівномірно розподіліть отримані з лаваша рулети.
- Приготуйте
заливку з яєць, сметани або майонезу, кетчупу, спецій, соліть за
смаком, заливка повинна повністю покрити рулети і навіть бути вище на
1-2 см.
- Ставимо в духовку на 30 хвилин. За 5-10 хвилин до готовності зверху посипаємо тертим сиром.
Смачного!
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...