
Пиріг "Лаваш у заливці" можна використовувати як закуску, і як основну страву! Рідні приходять у захват при вигляді цієї смакоти, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- лаваш тонкий — 1 упаковка;
- фарш — 250-300 г;
- яйця — 2-3 шт;
- кетчуп, сметана, майонез (для заливки);
- сир твердий — 100 г;
- сіль, спеції — за смаком,
Приготування
- Підготуйте фарш як для котлет.
- На
розгорнутий лист лавашу нанесіть рівномірним шаром фарш і дайте
полежати хвилин 10-15, щоб лист просочився соком від фаршу, став більш
еластичним (при згортанні в рулет не буде рватися лаваш).
- Згорніть намазаний лаваш в рулети.
- Круглу форму для випічки змастіть маслом і рівномірно розподіліть отримані з лаваша рулети.
- Приготуйте
заливку з яєць, сметани або майонезу, кетчупу, спецій, соліть за
смаком, заливка повинна повністю покрити рулети і навіть бути вище на
1-2 см.
- Ставимо в духовку на 30 хвилин. За 5-10 хвилин до готовності зверху посипаємо тертим сиром.
Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Хочете трохи розважитися і одночасно дізнатися щось про себе? Цей психологічний тест у TikTok допоможе зрозуміти, яке враження ви справляєте на інших. Усього потрібно обрати один символ, який найбільше привертає вашу увагу, передають Патріоти України. ...