Рушники стануть м’якими наче хмари - просто використовуйте цю приправу!

Після довгого використання та прання махрові рушники втрачають свою м’якість, передають Патріоти України.

Повернути їм цю властивість за допомогою кондиціонера не вийде, тому що цей засіб не можна використовувати для рушників. Але не варто відправляти жорсткий рушник в брухт. Є прості народні засоби, які допоможуть виправити ситуацію.

Як повернути м’якість старим рушникам

Для цього знадобиться найпопулярніша спеція – сіль. Дві столові ложки звичайної солі слід розчинити в літрі прохолодної води. В отриманому розчині потрібно замочити старі жорсткі рушники.

Через 30-40 хвилин прополощіть рушники в чистій воді, акуратно відіжміть руками та повісьте сушитися. Білизна повинна сохнути на свіжому повітрі, але не під прямим сонячним промінням.

Після того, як рушник висохне, його потрібно відгладити з випарювачем. Після всіх цих маніпуляцій рушник знову стане м’яким.

Разом із сіллю можна використовувати нашатирний спирт. Розчиніть у холодній воді 2 чайні ложки нашатирного спирту та 2 столові ложки солі. Замочіть рушник у розчині на 2 години. Потім добре прополоскайте та висушіть виріб.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...