Риба чи човен? Цей тест розповість, яка ви людина насправді


Всі ми, люди, маємо свій погляд на цей світ і зовсім по-різному можемо розглядати ту чи іншу ситуацію. Сьогодні ми пропонуємо вам невелике і швидке тестування, яке розкриє деякі аспекти вашого життя, передають Патріоти України.

Для цього вам необхідно подивитися на картинку нижче. Для цього краще всього заздалегідь закрити очі і постаратися ні про що не думати. Відкрийте очі і скажіть, що ви помітили першим: рибу чи пришвартований в порту човен? Що це означає?

Риба

Цей символ вказує на те, що ви — людина спокійна і врівноважена. Ви рідко втрачаєте самовладання і добре справляєтеся зі стресом. У оточуючих ви викликаєте довіру. Єдиний мінус — ви інколи буваєте занадто довірливими і наївними. І цим можуть скористатися інші в своїх інтересах. Тому будьте обережні.

Варто остерігатися небезпечних друзів. Адже якщо ви чесні і відверті, то це ще не означає, що з вами обійдуться також порядно. Не дозволяйте оточуючим втручатися у ваше особисте життя і не слідуйте сліпо за їх порадами. Незважаючи на всі старання злостивців, доля все рівно любить вас і готова дарувати щасливі випадки.

Човен

Ви дуже комунікабельна людина і вмієте знайти підхід до практично будь-якої людини (якщо,звичайно, вам це потрібно). Ви вмієте радіти життю. Крім того, у вас добре розвинена інтуїція. Тому частіше прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Він підкаже вам шлях до щастя.

Але у вас є й заздрісники, які вважають ваш успіх незаслуженим. Тому не дуже розказуйте про свої плани. «Тримайте ніс за вітром» і прислухайтеся до своєї інтуїції. Тоді ви не упустите шанс на успіх. Не турбуйтеся, якщо вас спіткала невдача. Адже відразу за нею послідує успіх. Довіряйте собі і своїм відчуттям. Ну що? Тест розповів правду про вашу особистість? Якщо так – дайте знати у коментарях.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...