
Рис - незамінна крупа на нашій кухні, передають Патріоти України.
Здається, що варити крупу не складно. Але іноді при приготуванні рису може статися неприємність — він розварюється і подавати на стіл його неможливо. Не поспішайте викидати рис – разом із Ukr.Media ми розповімо, як можна його врятувати.
У такому разі вас урятує хліб. Кілька шматочків допоможуть увібрати надмірну вологу та відновити текстуру страви.
Щоб рис став розсипчастим, просто складіть його в каструлю чи пароварку. Додайте кілька шматочків м’якого свіжого хліба без шкірки. Накрийте кришкою посуд і залиште його на середньому вогні на 5-10 хвилин, періодично помішуйте рис.
Коли крупа стане бажаною текстурою, приберіть хліб та подавайте на стіл. Пара шматків хліба забере зайву вологу з рису та відновить його структуру.
Зверніть увагу, що при додаванні хліба рис має бути гарячим – лише тоді метод спрацює ідеально. Ця порада стане в пригоді, якщо ви готуєте рис для суші, плову або інших страв – саме там важливо зберегти його розсипчастість.
Нове масштабне дослідження, проведене вченими із Сичуанського університету (Китай), виявило, що швидкість втрати зубів у літньому віці може бути пов’язана з ризиком передчасної смерті. Робота підкреслює важливість гігієни ротової порожнини та вказує, щ...
Wi-Fi може раптово зникнути навіть у найвідповідальніший момент - коли ви працюєте, дивитеся фільм або проходите онлайн-урок. Причин може бути безліч - від банального перевантаження роутера до проблем у провайдера. Ось покрокова інструкція, що робити, ...