Рис - незамінна крупа на нашій кухні, передають Патріоти України.
Здається, що варити крупу не складно. Але іноді при приготуванні рису може статися неприємність — він розварюється і подавати на стіл його неможливо. Не поспішайте викидати рис – разом із Ukr.Media ми розповімо, як можна його врятувати.
У такому разі вас урятує хліб. Кілька шматочків допоможуть увібрати надмірну вологу та відновити текстуру страви.
Щоб рис став розсипчастим, просто складіть його в каструлю чи пароварку. Додайте кілька шматочків м’якого свіжого хліба без шкірки. Накрийте кришкою посуд і залиште його на середньому вогні на 5-10 хвилин, періодично помішуйте рис.
Коли крупа стане бажаною текстурою, приберіть хліб та подавайте на стіл. Пара шматків хліба забере зайву вологу з рису та відновить його структуру.
Зверніть увагу, що при додаванні хліба рис має бути гарячим – лише тоді метод спрацює ідеально. Ця порада стане в пригоді, якщо ви готуєте рис для суші, плову або інших страв – саме там важливо зберегти його розсипчастість.
Зазвичай лушпиння картоплі вважається відходами, а тому одразу викидається до сміттєвого бака. Однак українцям порадили замість цього його заморожувати, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Лушпиння картоплі містять багато корисних речовин, ...
Українці все частіше скаржаться на те, що до них телефонують з невідомих номерів, а потім просто мовчать. Що це означає і чому такі дзвінки краще ігнорувати? Так звані "німі" дзвінки — поширена шахрайська схема. На телефон поступає вхідний дзвінок, ви ...