Рис - незамінна крупа на нашій кухні, передають Патріоти України.
Здається, що варити крупу не складно. Але іноді при приготуванні рису може статися неприємність — він розварюється і подавати на стіл його неможливо. Не поспішайте викидати рис – разом із Ukr.Media ми розповімо, як можна його врятувати.
У такому разі вас урятує хліб. Кілька шматочків допоможуть увібрати надмірну вологу та відновити текстуру страви.
Щоб рис став розсипчастим, просто складіть його в каструлю чи пароварку. Додайте кілька шматочків м’якого свіжого хліба без шкірки. Накрийте кришкою посуд і залиште його на середньому вогні на 5-10 хвилин, періодично помішуйте рис.
Коли крупа стане бажаною текстурою, приберіть хліб та подавайте на стіл. Пара шматків хліба забере зайву вологу з рису та відновить його структуру.
Зверніть увагу, що при додаванні хліба рис має бути гарячим – лише тоді метод спрацює ідеально. Ця порада стане в пригоді, якщо ви готуєте рис для суші, плову або інших страв – саме там важливо зберегти його розсипчастість.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...