Риси обличчя вказують на особливості характеру: Що може сказати про людину форма губ

Дізнатися характер людини за рисами обличчя можна і робиться це досить просто. Цим навіть займаються професійно фізіогномісти. Вони можуть дізнатися все про характер людини навіть з першого погляду, передають Патріоти України

Саме риси обличчя можуть розповісти про те, яка людина насправді, що для неї на першому місці і як вона поводиться в суспільстві. Навіть форма губ впливає на характер людини.

Для початку потрібно розібратися, які існують види губ:

  • тонкі губи,
  • пухкі губи,
  • верхня губа повніша за нижню,
  • верхня губа тонша за нижню,
  • широкі губи (широкий рот),
  • маленькі губи (маленький рот).

Зараз ми розберемося, який же характер у власників кожної форми губ.

Тонкі губи

Багато хто вважає, що тонкі губи – ознака того, що людина зла по своїй натурі. Однак це зовсім не так. Стриманість - це та риса, яка дійсно відрізняє володарів тонких губ від інших. Такі жінки виховані, вони вміють правильно поводитися в суспільстві. Вони люблять багато читати, ходити в театри і на виставки. Якщо вони виявляють якийсь інтерес, то роблять це не заради вигоди, вони неймовірно щирі люди.

Вони також цілеспрямовані і домагаються успіхів у своїй сфері діяльності. Вони розумні і вміють красиво говорити. Ці люди можуть бути замкнутими, але до них завжди можна прийти за порадою або поділитися чимось особистим. Вони справді хороші друзі, які не зрадять.

Пухкі губи

Жінки з пухкими губами просто обожнюють бути в центрі уваги. Вони люблять отримувати компліменти та подарунки від чоловіків. Вони володіють неймовірною чуттєвістю і любов'ю до задоволень. На це навіть вказує їх бажання підкреслювати пухкі губи, які вони вважають одним з достоїнств.

Вони вміють посміятися над собою. У відносинах їм важлива легкість. Вони частенько можуть дозволити собі покапризувати. Але з віком такі жінки стають відповідальними дружинами і матерями.

Верхня губа повніша за нижню

Дівчата з пухкою верхньою губою найчастіше поводяться кокетливо. Вони не бояться знайомитися з людьми і відчувають себе впевнено практично в кожній ситуації. Вони можуть відразу ж "розгадати" людину, але при цьому залишають після себе ефект недомовленості, що робить з них справжніх жінок-загадок. Чоловікам таке подобається.

Однак такі дівчата можуть бути занадто самолюбні і образливі. Їм найкраще підійде не ревнивий чоловік і дуже терплячий. Такі жінки не можуть жити без чоловічої уваги. Вони не підуть на зраду і будуть вірні своєму обранцеві, але ось спілкування з протилежною статтю і легкий флірт для них дуже важливий.

Верхня губа тонша за нижню

Жінки з такою формою губ потребують підтримки близьких. Вони по своїй натурі суперечливі. Такі жінки повністю піддаються своєму настрою. У якийсь момент вони навіть не хочуть виходити з дому і весь час планують проводити в тихій домашній обстановці. А в інший момент вони не можуть всидіти на одному місці і хочуть веселощів, нових знайомств і відкриттів.

Вони можуть бути пристрасними, вірними своєму обранцеві і мріяти про материнство. Водночас вони можуть задивлятися на інших, боятися втратити свою свободу і в один момент поміняти повністю своє життя.

Широкі губи (широкий рот)

Жінки з великим ротом неймовірно азартні. Вони обожнюють змагатися і доводити всім, що вони найкращі у всьому. Такі люди не бояться проявляти ініціативу у всіх сферах. Вони енергійні, ризикові і весь час ніби на адреналіні. Кращим варіантом для них стане обранець, з такою ж натурою. Більш спокійний чоловік її може не наздогнати. Такі жінки волелюбні і схильні до змін. Вони здатні підкорити оточуючих з першого погляду.

Маленькі губи (маленький рот)

Жінки з маленькими губами славляться своєю пунктуальністю і відповідальністю. Вони обережні у прийнятті своїх рішень. Якщо вони беруться за справу, то намагаються виконати її ідеально і закінчити в строк. Вони строго підходять до оцінки навіть власних достоїнств.

Таких жінок можна назвати перфекціоністами. Найчастіше ця особливість проявляється у відносинах. З одного боку у її обранця завжди будуть напрасовані сорочки і штани, у нього буде відпрасована краватка, а в контейнерах вже буде зібраний смачний обід. Однак з іншого боку жінка може причепитися навіть до таких дрібниць, як одяг, що лежить на стільці, не помита чашка або тарілка. Якщо у них немає настрою, то вони можуть замкнутися в собі і перетворитися в колючого їжачка.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...