Ризики існують навіть там, де важко уявити: Чи можна приймати душ, чи ванну під час роботи пральної машини

Небезпечна звичка, про яку не говорять

Чи можна митися коли працює пральна машина? Це питання турбує багатьох людей. З одного боку, здається, що це не має жодного сенсу. З іншого боку, існує багато історій про людей, які отримали удар струмом під час водних процедур. Як попереджують фахівці, небезпека ураження електричним струмом, все ж таки існує, зазначають Патріоти України.

Причина небезпеки полягає в тому, що пральна машина є електричним приладом. Коли вона працює, через неї проходить електричний струм.

Якщо ви будете торкатися пральної машини мокрими руками, то існує ризик того, що ви отримаєте удар струмом.

Якщо ізоляція внутрішніх компонентів пошкоджена або система заземлення не працює належним чином.

Ризик в умовах вологого середовища

Вода є провідником електрики, і вологе середовище ванної кімнати збільшує ризик ураження струмом. Якщо працює пральна машина, особливо старого зразка або з пошкодженнями, і водночас хтось приймає душ чи ванну, існує можливість, що електричний струм може «просочитися» через водопровідну систему.

Народні прикмети на 16 вересня. Що цього дня в давнину робили українці, щоб убезпечити себе здоров'ям та грошима

понеділок, 16 вересень 2024, 7:05

16 вересня за новим церковним календарем (29 вересня за старим) - день пам'яті великомучениці Євфимії Всехвальної.У народі 16 вересня - свято Юхима, Людмилин день, Юхима Пташина кістка. . За старим календарним стилем - день пам'яті мучениці Василиси Н...

Лише спробуйте! Майонез в тісті для млинців творить диво з їх якістю

понеділок, 16 вересень 2024, 6:12

Млинці і борщ — ці страви в кожної господині готуються на власний розсуд та мають ознаки фірмового рецепта. Олія, борошно, молоко чи вода, сіль, сода, яйця — стандартні компоненти, з яких роблять тісто. А от майонез є досить незвичним компонентом, тому...