Салат "Шустрик" називають серйозним конкурентом "Олів'є" - готується легко і швидко!

Якщо ви втомилися від "Олів'є", але хочете приготувати щось смачне, спробуйте цей дуже смачний та простий рецепт. Салат "Шустрик" вам дуже сподобається, адже він має більш пікантний смак та не потребує багато часу на приготування, передають Патріоти України.

Для приготування вам знадобляться такі продукти:

  • шинка або копчене м'ясо - 250 г.
  • консервована квасоля - 250 грамів або одна звичайна банка
  • консервований горошок - 250 грамів або одна звичайна банка
  • цибуля - 1 штука
  • варене яйце - 3 штуки
  • солоний арахіс - 50 г.
  • маринований огірок - 150 г.
  • майонез - на смак.

Для маринування цибулі потрібні такі інгредієнти:

  • вода 2 ст.л.
  • оцет столовий - 1 ст.л.
  • цукор - 1 ч.л.

Почнемо приготування. Наріжте цибулю та замаринуйте її у воді з цукром та оцтом. Залиште усе це приблизно на 15 хвилин, після чого злийте воду.

Шинку та огірки нарізайте кубиками, а варені яйця натріть. Потім змішайте їх з горошком, цибулею, квасолею та арахісом. Залийте це майонезом та ретельно перемішайте.

Перед подачею ви можете викласти салат на тарілку за допомогою роз'ємного кільця або ж саморобної форми з пляшки. Прикрасити "Шустрика" можна тертим яйцем або сиром.

Народні прикмети на 1 листопада: Дуже вдала дата для весілля і вінчання. Хто цього дня буде марнотратним - перестануть водитися гроші

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 19:34

Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...

Ви точно це їли! Названо найнебезпечніші види м'яса, від яких потрібно відмовитися

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 17:50

М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...