Прихильники здорового харчування помилково вважають, що сало з раціону необхідно виключити. Насправді, нутриціологи наполягають, що цей продукт дуже корисний для здоров'я, тому він обов'язково повинен бути присутнім в меню, передають Патріоти України.
1. Раціон людини повинен бути збалансованим, в ньому обов'язково повинні бути не тільки білки і вуглеводи, а й жири. У салі міститься також велика кількість арахідонової кислоти (жирна полінасичена кислота), яка потрібна людському організму для нормальної роботи головного мозку, нирок, печінки, серця.
2. Сало корисно їсти жінкам, у яких знижений лібідо, є збої в менструальному циклі, діагностовано безпліддя або гормональний збій.
3. У салі містяться цінні жиророзчинні вітаміни А, Е, і Д, без яких неможливе нормальне функціонування людського організму в будь-якому віці.
4. Сало корисно для тих, хто страждає зайвою вагою. Якщо відчуваєте нестерпне відчуття голоду, то з'їжте дві-три тонких скибочки сала з салатом зі свіжих овочів. Незважаючи на те, що сало - продукт калорійний, воно дуже повільно розщеплюється, тому почуття ситості забезпечується надовго.
5. Холестерин, що міститься в салі, несе користь організму, оскільки дана речовина бере участь в синтезі гормонів і вітамінів. Цілюща доза сала на добу - 20 - 30 г, їсти його краще не з хлібом, а зі свіжими овочами.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...