Прихильники здорового харчування помилково вважають, що сало з раціону необхідно виключити. Насправді, нутриціологи наполягають, що цей продукт дуже корисний для здоров'я, тому він обов'язково повинен бути присутнім в меню, передають Патріоти України.
1. Раціон людини повинен бути збалансованим, в ньому обов'язково повинні бути не тільки білки і вуглеводи, а й жири. У салі міститься також велика кількість арахідонової кислоти (жирна полінасичена кислота), яка потрібна людському організму для нормальної роботи головного мозку, нирок, печінки, серця.
2. Сало корисно їсти жінкам, у яких знижений лібідо, є збої в менструальному циклі, діагностовано безпліддя або гормональний збій.
3. У салі містяться цінні жиророзчинні вітаміни А, Е, і Д, без яких неможливе нормальне функціонування людського організму в будь-якому віці.
4. Сало корисно для тих, хто страждає зайвою вагою. Якщо відчуваєте нестерпне відчуття голоду, то з'їжте дві-три тонких скибочки сала з салатом зі свіжих овочів. Незважаючи на те, що сало - продукт калорійний, воно дуже повільно розщеплюється, тому почуття ситості забезпечується надовго.
5. Холестерин, що міститься в салі, несе користь організму, оскільки дана речовина бере участь в синтезі гормонів і вітамінів. Цілюща доза сала на добу - 20 - 30 г, їсти його краще не з хлібом, а зі свіжими овочами.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Якщо ви часто перебуваєте на сонці, вас може хвилювати ризик розвитку меланоми - небезпечного раку шкіри. Але нове дослідження показує, що існує спосіб знизити цей ризик, який виходить за межі сонцезахисного крему, передають Патріоти України. У дослідж...