Прихильники здорового харчування помилково вважають, що сало з раціону необхідно виключити. Насправді, нутриціологи наполягають, що цей продукт дуже корисний для здоров'я, тому він обов'язково повинен бути присутнім в меню, передають Патріоти України.
1. Раціон людини повинен бути збалансованим, в ньому обов'язково повинні бути не тільки білки і вуглеводи, а й жири. У салі міститься також велика кількість арахідонової кислоти (жирна полінасичена кислота), яка потрібна людському організму для нормальної роботи головного мозку, нирок, печінки, серця.
2. Сало корисно їсти жінкам, у яких знижений лібідо, є збої в менструальному циклі, діагностовано безпліддя або гормональний збій.
3. У салі містяться цінні жиророзчинні вітаміни А, Е, і Д, без яких неможливе нормальне функціонування людського організму в будь-якому віці.
4. Сало корисно для тих, хто страждає зайвою вагою. Якщо відчуваєте нестерпне відчуття голоду, то з'їжте дві-три тонких скибочки сала з салатом зі свіжих овочів. Незважаючи на те, що сало - продукт калорійний, воно дуже повільно розщеплюється, тому почуття ситості забезпечується надовго.
5. Холестерин, що міститься в салі, несе користь організму, оскільки дана речовина бере участь в синтезі гормонів і вітамінів. Цілюща доза сала на добу - 20 - 30 г, їсти його краще не з хлібом, а зі свіжими овочами.
Якщо їсти яблука щодня, це загалом позитивно впливає на організм, але є й деякі моменти, на які варто звернути увагу, передають Патріоти України. 1–2 яблука на день — цілком безпечна й корисна звичка для більшості людей. Хочеш — можу порівняти яблука з...
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...