Яйце вважається одним з базових продуктів. Саме вони знайдуться практично в кожному будинку. Багато хто використовує їх для створення якихось страв, варять і додають в салати або закуски. Є такі люди, які їдять просто варені яйця, передають Патріоти України.
Але одним з найбільш дратівливих моментів у варінні яєць є саме процес очищення продукту від шкаралупи. Багато людей знають, що саме сіль сприяє тому, що тверда шкаралупа буде легко відставати від білка і очищене яйце буде виглядати рівним і гладким.
Однак це не зовсім так. Далеко не завжди сіль може достатньо проникнути в шкаралупу, щоб яйце добре чистилося. Виявляється, є неймовірно простий лайфхак, про який знає досить мало людей. Вся справа в температурі яйця і води.
Багато хто звик кидати сирі яйця в холодну воду і ставити це все на плиту. Але для кращого ефекту і легкого очищення від шкаралупи краще робити все інакше. Професіонали звернули увагу на те, що яйце буде відмінно чиститися, якщо його кидати в киплячу і підсолену воду.
Важливо: щоб шкаралупа яйця відразу не лопнула, його необхідно заздалегідь дістати з холодильника і дати нагрітися до кімнатної температури.
Після того як яйця повністю зварилися, з каструлі потрібно злити гарячу воду і потрусити у ній яйця, щоб на шкаралупі з'явилися тріщини. У каструлю потрібно залити крижану воду і дати яйцям охолонути. Річ у тім, що саме через ці тріщини вода просочиться всередину і процес чищення стане дуже простим. Варто відзначити, що дуже свіжі яйця завжди будуть дуже погано чиститися.
Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...