Саме за це вас цінують інші: Оберіть брошку на картинці - і дізнайтесь, в чому ваша привабливість

Цей короткий тест розкриє, у чому ваша привабливість. У доброті чи в позитивному ставленні до життя, організованості чи харизмі? То в чому ж ваш шарм, передають Патріоти України.

Брошка №1

Ваша родзинка та шарм – у доброті та чуйності. Ці риси відразу виділяють вас із натовпу. Ваші очі ніби світяться, ваші рухи плавні та м’які. Ви немов ангел, що зійшов на землю. Ви вмієте слухати, завжди підтримуєте добрим словом у найважчі моменти. При цьому ви вмієте знаходити спільну мову з усіма, навіть найскладнішими і найнеприємнішими особистостями. До вас тягнуться люди за тим, щоб отримати свою порцію позитивної енергії від вас.

Брошка №2

Весела вдача, бешкетний характер, позитивне ставлення до всього, що відбувається – у цьому ваша чарівність. З вами завжди весело! Ви справжня тамада всіх свят і душа компанії. З вами складно посваритись, тому що ви завжди налаштовані добре до людей. Навіть якщо виникають непорозуміння чи сварки, ви легко вирішуєте конфлікт. Вас люблять у колективі та часто кличуть провести корпоратив. При цьому ви дуже дипломатична людина і ніколи не переходите межі дозволеного.

Брошка №3

Гойдалки вашого настрою постійні. Важко припустити, якою ви будете у тій чи іншій ситуації. Але в цьому і полягає ваш шарм. Тому що насправді, ви слухаєте підказки свого серця і чините, дотримуючись своєї інтуїції. При цьому ви дуже раціонально приймаєте всі рішення і рідко страждаєте на апатію. І хоч із вами іноді непросто, вас дуже люблять друзі та колеги на роботі.


Брошка №4

У вас все під контролем. Організованість – у цьому ваша особлива риса. Причому ви робите все органічно, не напружуючи оточуючих. На роботі ви сумлінна співробітниця. Вдома – хазяйновита дружина. У суспільному житті та людина, на яку хочуть рівнятися. При цьому ви вмієте бути наодинці із собою. І вважаєте, що необхідно прислухатися до внутрішнього голосу та правильно розподіляти енергію . Тоді вистачить сили на всі сфери життя!

Брошка №5

У вас дуже сильна харизма. Таких як ви насправді дуже мало. Можливо, ви, як багато відомих особистостей, залишите серйозний слід в історії. Коли з вами розмовляєш, начебто занурюєшся у глибокий світ безкрайнього космосу. Людей тягне до вас як магнітом. Це добре. Єдине, не надягайте на голову корону і не задирайте надто ніс. Також уникайте спокуси маніпулювати іншими

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...