Саморобна паста миттєво поверне до життя білі кросівки - суперпростий лайфхак

Білі кросівки знову стануть білими завдяки підручним засобам Неможливо уявити весняні образи без білих кросівок. Однак мити їх - одна неприємність. Біле взуття за кілька разів може стати сірим або навіть жовтим. Але є спосіб повернути кросівки до життя, передають Патріоти України.

Для лайфхака з чищення білих кросівок знадобляться лише підручні засоби, які легко знайдуться у будинку. Про це пише Express.

Секретами миття кросівок білого кольору поділилася керівниця одного екологічно чистого бренду засобів для чищення Сью Колдуелл. Експертка запевнила, що ви зможете обійтися без хімії та магазинних продуктів.

Як повернути білий колір кросівкам? Спочатку змішайте рівні частини харчової соди, оцту і гарячої води в ємності до консистенції пасти. Суміш почне шипіти – це нормальна реакція. Нанесіть пасту на взуття та залиште на кілька хвилин. Після цього потрібно втерти суміш у матеріал круговими рухами. Зручно використовувати стару зубну щітку або щітку із жорсткою щетиною.

Насамкінець не забудьте почистити взуття всередині, щоб напевно позбутися неприємних запахів. Змийте залишки пасти гарячою водою. Кросівки сяятимуть білизною та чистотою!

Секрет досвідчених господинь! Чим можна замінити яйця у тісті для випічки

четвер, 2 травень 2024, 17:12

Яйця зараз за ціною стали золотими, тому для господинь актуальне питання: чим їх замінити у випічці? Пропонуємо декілька перевірених варіантів, що допоможуть вам економити на яйцях у наш час, передають Патріоти України. Для приготування солодкої випічк...

Господиням на замітку! Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників на Великдень

четвер, 2 травень 2024, 16:45

Розповідаємо, за допомогою чого зробити яйця жовтими, помаранчевими, червоними, зеленими, передають Патріоти України. Створення крашанок можна перетворити у творчий процес і не обов'язково для цього купувати в магазині харчові барвники. Щоб отримати рі...