Саморобний відбілювач за секунди виведе жовті плями з білого одягу - відмінний лайфхак

Відмити плями з білого одягу іноді дуже складно, особливо якщо це сліди від поту і дезодоранту. Мало хто знає, але впоратися з проблемою можна без використання дорогих засобів для чищення. Домашній відбілювач легко та дешево зробити самим, передають Патріоти України.

У той час як існує безліч доступних продуктів для видалення плям поту, є альтернатива, яка може бути захована просто у вашій кухонній шафі. Про лайфхак з виведення жовтих плям з білого одягу пише видання Express.

Спробуйте зробити розчин на основі натурального оцту, який допоможе вивести пляму. Такий засіб більш дбайливо працює як із забрудненим одягом, так і щодо навколишнього середовища.

Щоб зробити розчин вдома, змішайте половину чайної ложки прального порошку з чвертю склянки оцту та чвертю склянки холодної води. Нанесіть суміш безпосередньо на пожовклу ділянку тканини, злегка втираючи в пляму, а потім відразу ж треба випрати одяг.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...