
Експерти в галузі правильного харчування часто “лають” любителів м’ясних напівфабрикатів, оскільки це досить шкідлива їжа.
Однак важко знайти простіший і смачніший продукт, який може стати ідеальним доповненням до картоплі або макаронів у тому випадку, коли немає сил та часу виготовляти кулінарні шедеври після роботи.
Вважається, що з варінням сардельок може впоратися навіть дитина: напівфабрикат потрібно просто відправити у воду та варити до готовності.
Однак часом сардельки лопаються під час варіння, що суттєво погіршує їхній зовнішній вигляд.
Як уникнути такого результату?
Насамперед варто пам’ятати про те, що багато залежить від температури води. Якщо відправити їх у каструлю із холодною водою, то сарделька збереже свою форму.
А ось окріп може погіршити апетитний зовнішній вигляд.
Є ще одна хитрість, яка допоможе уникнути кулінарного провалу.
Перед самим варінням необхідно за допомогою голки або зубочистки зробити кілька проколів.
Завдяки цьому сардельки виглядатимуть на тарілці красиво.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Користувачі повідомляють про серйозну помилку після встановлення останнього оновлення KB5067036. Про це пишуть The Verge та Windows Ltest, передають Патріоти України. Як повідомляють користувачі Reddit і журналіст The Verge Том Воррен, після оновлення ...