Експерти в галузі правильного харчування часто “лають” любителів м’ясних напівфабрикатів, оскільки це досить шкідлива їжа.
Однак важко знайти простіший і смачніший продукт, який може стати ідеальним доповненням до картоплі або макаронів у тому випадку, коли немає сил та часу виготовляти кулінарні шедеври після роботи.
Вважається, що з варінням сардельок може впоратися навіть дитина: напівфабрикат потрібно просто відправити у воду та варити до готовності.
Однак часом сардельки лопаються під час варіння, що суттєво погіршує їхній зовнішній вигляд.
Як уникнути такого результату?
Насамперед варто пам’ятати про те, що багато залежить від температури води. Якщо відправити їх у каструлю із холодною водою, то сарделька збереже свою форму.
А ось окріп може погіршити апетитний зовнішній вигляд.
Є ще одна хитрість, яка допоможе уникнути кулінарного провалу.
Перед самим варінням необхідно за допомогою голки або зубочистки зробити кілька проколів.
Завдяки цьому сардельки виглядатимуть на тарілці красиво.
Запорука досягнення будь-якої мети - це впевненість у собі та у своїх силах. Простий тест по картинці розповість, на якому рівні ваша самооцінка і чи вірите ви в себе та свій успіх. Довіртеся своїй інтуїції та оберіть картину, яка з першого погляду най...
Як задовольнити нічний голод, не наражаючись на порушення сну і додаткові проблеми з обміном речовин. . Це досить складне питання, але існують прийнятні варіанти відповіді на нього. . Для людей, що мають проблеми з травленням, наприклад, шлунково-стр...