Секрет досвідчених городників! Як прибрати гіркоту в дозрілих огірках та кабачках

Городники скаржаться, що доводиться стикатися з неприємним сюрпризом, коли зібрані плоди виявляються несмачними та гіркими, передають Патріоти України.

Особливе засмучення викликає той факт, що кабачки та огірки після дозрівання починають гірчити, їх доводиться викидати, адже вживати такі продукти практично неможливо.

Щоб убезпечити себе від несподіваного сюрпризу та не отримати гіркі огірки та кабачки, потрібно слідувати певним агротехнічним прийомам.

Як виростити смачні огірки та кабачки

  • Для посіву використовуємо лише якісні та перевірені часом сорти огірків та кабачків.
  • У теплицях важливо організувати вентиляцію, зберігати сприятливе для рослин фон без різких перепадів температури.
  • Посадки вчасно поливаємо та мульчуємо, щоб звести до мінімуму процес випаровування та зберегти вологу у ґрунті якомога довше.
  • Зі збором урожаю запізнюватися не потрібно, інакше можна отримати гіркі плоди.

Як позбутися гіркоти в огірках та кабачках

Якщо ви дотримувалися всіх рекомендацій, а плоди гірчать, то огірки та кабачки нарізаємо та залишаємо в солоній воді на 1-2 год.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...