Городники скаржаться, що доводиться стикатися з неприємним сюрпризом, коли зібрані плоди виявляються несмачними та гіркими, передають Патріоти України.
Особливе засмучення викликає той факт, що кабачки та огірки після дозрівання починають гірчити, їх доводиться викидати, адже вживати такі продукти практично неможливо.
Щоб убезпечити себе від несподіваного сюрпризу та не отримати гіркі огірки та кабачки, потрібно слідувати певним агротехнічним прийомам.
Якщо ви дотримувалися всіх рекомендацій, а плоди гірчать, то огірки та кабачки нарізаємо та залишаємо в солоній воді на 1-2 год.
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...