Секрет досвідчених городників! Огірки стануть солодшими - просто додайте кавову гущу

Надмірне підживлення огірків може бути тривожною проблемою, адже це гальмує їхній ріст. Важливо використовувати збалансоване підживлення, щоб допомогти лозі дати хороший урожай. Спробуйте ці добрива для огірків, зроблені своїми руками, для отримання здорового врожаю, пише сайт Balcony Garden Web, передають Патріоти України.

Кісткове борошно має високий вміст фосфору, калію, азоту і кальцію, які можуть допомогти рослині мати пишний ріст. Ви можете ретельно подрібнити курячі або тваринні кістки в м'ясорубці до утворення дрібної суміші. Додавайте 4−5 чайних ложок цієї суміші в ґрунт на одну рослину раз на 2−3 місяці, щоб прискорити ріст. Чому варто використовувати це добриво? Воно дає більші та смачніші плоди.

Додайте 2−3 склянки шроту ламінарії до 1−2 склянок води і підгодуйте рослини огірків. Шрот ламінарії допомагає підвищити рівень калію в ґрунті, а він необхідний огіркам на завершальній стадії росту, коли вони починають цвісти і плодоносити. Добриво забезпечує стійкість до шкідників і сприяє зміцненню рослини. Також можете спробувати чайну заварку та кавову гущу з низьким вмістом азоту. Рослини огірків потребують азоту на всіх етапах росту, але в менших кількостях. Таким чином, це допоможе вашим огіркам вирости солодшими.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...