Секрет досвідчених городників! Всього одна ложка цього засобу підвищить врожайність більшості рослин

Збільшити врожай можна. І в цьому допоможуть добрива. Просто треба знати, коли і які використовувати. Всього один засіб знадобиться, щоб суттєво збільшити врожайність малини, перців, помідорів, огірків та полуниці, передають Патріоти України.

Який це засіб

В період вегетації використовуйте для підживлення кальцієву селітру. Розведіть 20 г на 10 л води. Обприскайте рослини. Для них буде суцільна користь:

  • стійкість до хвороб;
  • зменшення кислотності ґрунту;
  • збереження зав’язей;
  • збільшення врожаю.

Таке добриво можна також використовувати, якщо рослини були в стресових умовах через погодні умови. Обробляти треба раз на 10 днів. Це одне з найефективніших добрив. Нехай у вас будуть щедрі врожаї.

Народні прикмети на 3 червня. Лук'ян Вітряк може надути дівчатам хорошого нареченого

понеділок, 3 червень 2024, 7:05

3 червня за новим календарним стилем (16 червня - за старим) - день пам'яті мучеників Лукілліана та інших. У народі день прозвали Лук'ян Вітряк. Цього дня за старим календарним стилем згадують рівноапостольних царя Костянтина і матір його царицю Олену ...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари додають мінералку в тісто для оладок

понеділок, 3 червень 2024, 6:09

Оладки - це не тільки ідеальна страва на сніданок, але і відмінна ідея для перекусу або вечірнього чаювання. Їхня приємна пишна текстура багатьом до вподоби, тому вони і стали такими популярними. Однак вони не завжди радують око своєю пишністю – часом ...