Яйця зараз за ціною стали золотими, тому для господинь актуальне питання: чим їх замінити у випічці? Пропонуємо декілька перевірених варіантів, що допоможуть вам економити на яйцях у наш час, передають Патріоти України.
Для приготування солодкої випічки замість яєць можна додати фруктове пюре. Розраховуйте пропорцію, що 1 яйце = 3 ст.л. пюре. При цьому такий замінник дасть додатковий присмак та аромат випічці.
Замість яєць до тіста можна додати крохмаль — картопляний або кукурудзяний. Якщо змішати 1 ст.л. крохмалю у 50 мл води, то у вас вийде клейстер, що добре триматиме тісто.
Альтернативою може бути також желатин. Розмішайте спочатку 1 ст.л. желатину в 1 ст.л. холодної води, а через 3 хвилини додайте 2 ст.л. окропу. Тісто не буде розпадатися і триматиме форму під час приготування випічки.
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...
Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України. Складові:. 1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин. 2. У цей час ...