Яйця зараз за ціною стали золотими, тому для господинь актуальне питання: чим їх замінити у випічці? Пропонуємо декілька перевірених варіантів, що допоможуть вам економити на яйцях у наш час, передають Патріоти України.
Для приготування солодкої випічки замість яєць можна додати фруктове пюре. Розраховуйте пропорцію, що 1 яйце = 3 ст.л. пюре. При цьому такий замінник дасть додатковий присмак та аромат випічці.
Замість яєць до тіста можна додати крохмаль — картопляний або кукурудзяний. Якщо змішати 1 ст.л. крохмалю у 50 мл води, то у вас вийде клейстер, що добре триматиме тісто.
Альтернативою може бути також желатин. Розмішайте спочатку 1 ст.л. желатину в 1 ст.л. холодної води, а через 3 хвилини додайте 2 ст.л. окропу. Тісто не буде розпадатися і триматиме форму під час приготування випічки.
Відрізнити якісну каву від підробки або низькоякісного продукту можна за кількома ознаками — як візуальними, так і смаковими, а також з урахуванням упаковки та аромату. Ось основні критерії, передають Патріоти України.
Ротанг — це гнучка ліана з тропічних регіонів Азії. З неї виготовляють елементи меблів вручну або за допомогою сучасних технологій: так з’являються плетені меблі, що не поступаються натуральному за зовнішнім виглядом. У добре облаштованому саду хочетьс...