Секрет досвідчених господинь! Для чого додавати цукор у котлетний фарш

Досить часто в котлети рекомендують додавати якісь продукти замість хліба, що є досить очікувано. Але пропозиція підсипати в фарш цукор викликає більше здивування, ніж розуміння. Пропонуємо дізнатися, для чого є така кулінарна рекомендація, передають Патріоти України.

Подробиці

Головна умова роботи з фаршем та цукром: у всьому потрібна дотримуватися помірності. Якщо солодкого інгредієнта покласти більше норми, м’ясні складові будуть відповідно такі самі. Цукор потрібен радше не для смаку в цьому випадку, а для підтримання правильної консистенції.

На 1 кг фаршу додають максимум 1 ст.л. цукру. До речі, при збільшенні цієї пропорції фарш може поплисти. Особливо, коли котлети вже опиняться на сковороді. Він почне плавитися та карамелізуватися. А в достатній кількості результат буде ідеальний. А ще котлети будуть ніжні та м’які. Цукор рекомендують додавати не тільки в котлетний фарш, але й для біляшів, чебуреків. Смачного!

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...