Секрет досвідчених господинь! Для чого і коли додавати цукор до печінки - ефект вас вразить

У приготуванні печінки є декілька нюансів. Перший –-це виражений гіркий присмак продукту, з яким важко боротися. Другий - сірий та непривабливий колір м'яса після тушкування або смаження. Тому для того, щоб вирішити всі ці проблеми і скуштувати дійсно смачний продукт - скористайтесь наступними порадами, передають Патріоти України.

Ідея приготування смаженої телячої печінки опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Гринишиної (vira_grynyshyna) в Instagram. М'ясо вийде дуже м'яким та соковитим.

Як позбутися гіркого смаку

Щоб печінка не була гіркою, її потрібно замаринувати в молоці з содою. До того ж, ці компоненти зроблять жорстке м'ясо дуже м'яким.

Для чого додавати цукор

Цукор в печінку потрібно додати вже під час смаження. Він утворить апетитну карамельну скоринку зверху і м'ясо не буде сірим.

Інгредієнти:

  • печінка теляча
  • молоко
  • сода
  • сіль
  • цукор
  • суміш перців
  • борошно для панірування та олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Печінку нарізати на шматочки (не тонкі і не товсті – близько 1,5 см).

2. Трохи відбити.

3. Посипати содою.

4. Залити молоком.

5. Маринувати печінку не менше 20 хвилин, а бажано навіть добу.

6. Після маринування в молоці й соді обваляти кожен шматочок в борошні та викласти на розігріту сковорідку з олією.

7. Посолити і обовʼязково посипати цукром, поперчити.

8. Обсмажити з обох сторін.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...