У приготуванні печінки є декілька нюансів. Перший –-це виражений гіркий присмак продукту, з яким важко боротися. Другий - сірий та непривабливий колір м'яса після тушкування або смаження. Тому для того, щоб вирішити всі ці проблеми і скуштувати дійсно смачний продукт - скористайтесь наступними порадами, передають Патріоти України.
Ідея приготування смаженої телячої печінки опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Гринишиної (vira_grynyshyna) в Instagram. М'ясо вийде дуже м'яким та соковитим.
Як позбутися гіркого смаку
Щоб печінка не була гіркою, її потрібно замаринувати в молоці з содою. До того ж, ці компоненти зроблять жорстке м'ясо дуже м'яким.
Для чого додавати цукор
Цукор в печінку потрібно додати вже під час смаження. Він утворить апетитну карамельну скоринку зверху і м'ясо не буде сірим.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Печінку нарізати на шматочки (не тонкі і не товсті – близько 1,5 см).
2. Трохи відбити.
3. Посипати содою.
4. Залити молоком.
5. Маринувати печінку не менше 20 хвилин, а бажано навіть добу.
6. Після маринування в молоці й соді обваляти кожен шматочок в борошні та викласти на розігріту сковорідку з олією.
7. Посолити і обовʼязково посипати цукром, поперчити.
8. Обсмажити з обох сторін.
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...