У приготуванні печінки є декілька нюансів. Перший –-це виражений гіркий присмак продукту, з яким важко боротися. Другий - сірий та непривабливий колір м'яса після тушкування або смаження. Тому для того, щоб вирішити всі ці проблеми і скуштувати дійсно смачний продукт - скористайтесь наступними порадами, передають Патріоти України.
Ідея приготування смаженої телячої печінки опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Гринишиної (vira_grynyshyna) в Instagram. М'ясо вийде дуже м'яким та соковитим.
Як позбутися гіркого смаку
Щоб печінка не була гіркою, її потрібно замаринувати в молоці з содою. До того ж, ці компоненти зроблять жорстке м'ясо дуже м'яким.
Для чого додавати цукор
Цукор в печінку потрібно додати вже під час смаження. Він утворить апетитну карамельну скоринку зверху і м'ясо не буде сірим.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Печінку нарізати на шматочки (не тонкі і не товсті – близько 1,5 см).
2. Трохи відбити.
3. Посипати содою.
4. Залити молоком.
5. Маринувати печінку не менше 20 хвилин, а бажано навіть добу.
6. Після маринування в молоці й соді обваляти кожен шматочок в борошні та викласти на розігріту сковорідку з олією.
7. Посолити і обовʼязково посипати цукром, поперчити.
8. Обсмажити з обох сторін.
Кава є популярним джерелом кофеїну та незамінною частиною ранку, що допомагає підвищити енергію на початку дня. Однак дослідження показують, що з часом кава може викликати сонливість і навіть знижувати рівень енергії, передають Патріоти України. Таким ...
Навесні картопля та інші овочеві культури потерпають від заморозків, які можуть повністю знищити молоді сходження. Щоб цього не сталося, професійні агрономи дали кілька рекомендацій, які допоможуть захистити городні культури від різких перепадів темпер...