У приготуванні печінки є декілька нюансів. Перший –-це виражений гіркий присмак продукту, з яким важко боротися. Другий - сірий та непривабливий колір м'яса після тушкування або смаження. Тому для того, щоб вирішити всі ці проблеми і скуштувати дійсно смачний продукт - скористайтесь наступними порадами, передають Патріоти України.
Ідея приготування смаженої телячої печінки опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Гринишиної (vira_grynyshyna) в Instagram. М'ясо вийде дуже м'яким та соковитим.
Як позбутися гіркого смаку
Щоб печінка не була гіркою, її потрібно замаринувати в молоці з содою. До того ж, ці компоненти зроблять жорстке м'ясо дуже м'яким.
Для чого додавати цукор
Цукор в печінку потрібно додати вже під час смаження. Він утворить апетитну карамельну скоринку зверху і м'ясо не буде сірим.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Печінку нарізати на шматочки (не тонкі і не товсті – близько 1,5 см).
2. Трохи відбити.
3. Посипати содою.
4. Залити молоком.
5. Маринувати печінку не менше 20 хвилин, а бажано навіть добу.
6. Після маринування в молоці й соді обваляти кожен шматочок в борошні та викласти на розігріту сковорідку з олією.
7. Посолити і обовʼязково посипати цукром, поперчити.
8. Обсмажити з обох сторін.
Сучасні смартфони дозволяють кількома дотиками назавжди позбутися набридливих або підозрілих дзвінків. Зробити це можна на будь-якому Android-пристрої та iPhone без сторонньої допомоги. Про це пише OBOZ.ua, передають Патріоти України. На Android зайдіт...
Купівля автомобіля з пробігом часто виглядає як гарна угода — візуально привабливе авто, доступна ціна, приємний продавець. Проте за фасадом ідеального стану можуть ховатися проблеми, які здатні не лише зіпсувати задоволення від покупки, а й вимагати з...