Секрет досвідчених господинь! Для чого і коли додавати цукор до печінки - ефект вас вразить

У приготуванні печінки є декілька нюансів. Перший –-це виражений гіркий присмак продукту, з яким важко боротися. Другий - сірий та непривабливий колір м'яса після тушкування або смаження. Тому для того, щоб вирішити всі ці проблеми і скуштувати дійсно смачний продукт - скористайтесь наступними порадами, передають Патріоти України.

Ідея приготування смаженої телячої печінки опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Гринишиної (vira_grynyshyna) в Instagram. М'ясо вийде дуже м'яким та соковитим.

Як позбутися гіркого смаку

Щоб печінка не була гіркою, її потрібно замаринувати в молоці з содою. До того ж, ці компоненти зроблять жорстке м'ясо дуже м'яким.

Для чого додавати цукор

Цукор в печінку потрібно додати вже під час смаження. Він утворить апетитну карамельну скоринку зверху і м'ясо не буде сірим.

Інгредієнти:

  • печінка теляча
  • молоко
  • сода
  • сіль
  • цукор
  • суміш перців
  • борошно для панірування та олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Печінку нарізати на шматочки (не тонкі і не товсті – близько 1,5 см).

2. Трохи відбити.

3. Посипати содою.

4. Залити молоком.

5. Маринувати печінку не менше 20 хвилин, а бажано навіть добу.

6. Після маринування в молоці й соді обваляти кожен шматочок в борошні та викласти на розігріту сковорідку з олією.

7. Посолити і обовʼязково посипати цукром, поперчити.

8. Обсмажити з обох сторін.

"Яблучний тест" на співбесіді: Що це і чому його не всі розуміють

вівторок, 9 грудень 2025, 16:45

Рекрутинг давно перестав бути просто офіційною співбесідою про професійний досвід. Сьогодні оцінюють не лише компетентність, а й стресостійкість, спонтанність та здатність реагувати на потреби інших. Питання можуть бути дивовижними та неоднозначними, а...

Яєчня з майонезом - звучить дивно, але смак перевершує всі очікування!

вівторок, 9 грудень 2025, 13:10

Якщо ви любите кулінарні експерименти, цей рецепт точно вас здивує! Виявляється, майонез можна приготувати не лише з сирих яєць, а й на основі смаженої яєчні. Результат - кремоподібний, ароматний соус, який може конкурувати з найкращими магазинними вар...