Коли мова йде про котлети, про яблука думка не виникає. А є такий момент, що їх поєднують. Такий кулінарний лайфхак застосовують при готуванні котлет з баранини, передають Патріоти України.
Баранина є дещо специфічним продуктом. І з яблуком вона добре смакує Котлети з таких інгредієнтів будуть соковитими. Зрештою, можна так робити і з іншими видами м’яса. Смак стане тільки більш насиченим та яскравим. Це стосується навіть курячого фаршу.
Яблуко в складі фаршу має ще одне завдання. Воно знижує жирність. Тож для деяких видів фаршу це буде дуже актуально. Рекомендується вибирати кислі яблука. Їх чистять та натирають на тертці. Солодкі яблука не рекомендується брати, бо вони створять смаковий контраст. А це для котлет не найкраща ідея.
Якщо компліменти часто стають невід'ємною частиною гармонійних стосунків, то деякі з них можуть мати непередбачувані наслідки. Психолог доктор Марк Трэверс, який працював в університетах Корнелла та Колорадо, попереджає, що є два компліменти, яких варт...
З старозавітних пророків у нашому народі з часів Русі особливо шанували суворого Іллю Громовержця, бо характером дуже нагадував Перуна. Навертаючись в християнство, люди все одно шукали знайомі прояви божественної сили. 20 липня за новим церковним кале...