Секрет досвідчених господинь! Для чого в котлетний фарш додавати яблуко

Коли мова йде про котлети, про яблука думка не виникає. А є такий момент, що їх поєднують. Такий кулінарний лайфхак застосовують при готуванні котлет з баранини, передають Патріоти України.

Подробиці

Баранина є дещо специфічним продуктом. І з яблуком вона добре смакує Котлети з таких інгредієнтів будуть соковитими. Зрештою, можна так робити і з іншими видами м’яса. Смак стане тільки більш насиченим та яскравим. Це стосується навіть курячого фаршу.

Яблуко в складі фаршу має ще одне завдання. Воно знижує жирність. Тож для деяких видів фаршу це буде дуже актуально. Рекомендується вибирати кислі яблука. Їх чистять та натирають на тертці. Солодкі яблука не рекомендується брати, бо вони створять смаковий контраст. А це для котлет не найкраща ідея.

Отримаєте фігуру мрії! ТОП-7 щоденних звичок для зменшення об’єму талії

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:56

З огляду на величезну кількість суперечливих порад в Інтернеті, пошук правильного підходу для стрункості стає непростим завданням. Але для того, щоб схуднути, немає потреби кардинально змінювати харчування та дотримуватися кето, палео або інших модних ...

Смакота! Ледачий сніданок, який готують з вечора всього за 5 хвилин

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:12

Уявіть ситуацію. Ви відкриваєте холодильник, берете готовий сніданок та смачно їсте. Це не міф, а реальність. Таке може бути, якщо вечері зробити ледачу вівсянку. Приготування займе 5 хвилин, а смачно буде на всі 100 %, передають Патріоти України. Для ...