На щастя, існують хитрощі, завдяки яким можна розм’якшити м’ясо і воно танутиме в роті, передають Патріоти України.
Пом’якшити м’ясо допоможе один копійчаний інгредієнт, який є на кожній кухні. Вам просто знадобиться харчова сода і зовсім небагато часу.
Спершу візьміть м’ясо, покладіть його на обробну дошку, ретельно посипте харчовою содою. Надішліть продукт на півгодини в холодильник "відпочити". Після промийте його, висушіть і готуйте як завжди.
Готуйте на дуже гарячій сковороді. Якщо ви покладете м’ясо на холодну сковороду, воно може прилипнути і ви не отримаєте бажаного кольору або карамелізації.
Не поспішайте перевертати м’ясо. Ви повинні уникати цього і дати м’ясу спокійно готуватися протягом декількох хвилин, доки не утвориться скоринка.
Не соліть м’ясо надто рано. У цьому випадку воно стане сухим та втратить свій кулінарний сік. Солити бажано безпосередньо в момент приготування або в кінці безпосередньо перед дегустацією.
Коли справ стає надто багато, мозок переходить у режим перевантаження: складно зосередитися, падає мотивація, а навіть прості завдання починають дратувати. Парадоксально, але саме в такі моменти менше - означає більше. Ось сім простих способів підвищит...
Різдво викликає багато питань і обов’язків. Для одних воно символізує стабільність і безпеку, для інших - зміни та новий досвід. Дізнатися, якими будуть ваші свята у 2025 році, допоможе простий психологічний тест. Погляньте на п’ять різнокольорових різ...