Секрет досвідчених господинь! Допоможе копійчаний засіб: Як зробити м’ясо ніжнішим

На щастя, існують хитрощі, завдяки яким можна розм’якшити м’ясо і воно танутиме в роті, передають Патріоти України.

Як зробити м’ясо ніжніше

Пом’якшити м’ясо допоможе один копійчаний інгредієнт, який є на кожній кухні. Вам просто знадобиться харчова сода і зовсім небагато часу.

Спершу візьміть м’ясо, покладіть його на обробну дошку, ретельно посипте харчовою содою. Надішліть продукт на півгодини в холодильник "відпочити". Після промийте його, висушіть і готуйте як завжди.

Головні помилки при приготуванні м’яса

Готуйте на дуже гарячій сковороді. Якщо ви покладете м’ясо на холодну сковороду, воно може прилипнути і ви не отримаєте бажаного кольору або карамелізації.

Не поспішайте перевертати м’ясо. Ви повинні уникати цього і дати м’ясу спокійно готуватися протягом декількох хвилин, доки не утвориться скоринка.

Не соліть м’ясо надто рано. У цьому випадку воно стане сухим та втратить свій кулінарний сік. Солити бажано безпосередньо в момент приготування або в кінці безпосередньо перед дегустацією.

Це може здивувати! Зелений чай дозволяє їсти солодке і фастфуд без шкоди для фігури - вчені пояснюють як

неділя, 12 жовтень 2025, 21:28

Вчені виявили, що екстракт зеленого чаю активує гени, що прискорюють обмін речовин. Це означає, що цукор із десертів і швидких перекусів перетворюється на енергію, а не відкладається у вигляді жиру, передають Патріоти України. Дослідники пояснюють: акт...

Осіння хандра: ТОП-5 простих способів підняти настрій і повернути енергію

неділя, 12 жовтень 2025, 10:30

Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...