Секрет досвідчених господинь! Допоможе копійчаний засіб: Як зробити м’ясо ніжнішим

На щастя, існують хитрощі, завдяки яким можна розм’якшити м’ясо і воно танутиме в роті, передають Патріоти України.

Як зробити м’ясо ніжніше

Пом’якшити м’ясо допоможе один копійчаний інгредієнт, який є на кожній кухні. Вам просто знадобиться харчова сода і зовсім небагато часу.

Спершу візьміть м’ясо, покладіть його на обробну дошку, ретельно посипте харчовою содою. Надішліть продукт на півгодини в холодильник "відпочити". Після промийте його, висушіть і готуйте як завжди.

Головні помилки при приготуванні м’яса

Готуйте на дуже гарячій сковороді. Якщо ви покладете м’ясо на холодну сковороду, воно може прилипнути і ви не отримаєте бажаного кольору або карамелізації.

Не поспішайте перевертати м’ясо. Ви повинні уникати цього і дати м’ясу спокійно готуватися протягом декількох хвилин, доки не утвориться скоринка.

Не соліть м’ясо надто рано. У цьому випадку воно стане сухим та втратить свій кулінарний сік. Солити бажано безпосередньо в момент приготування або в кінці безпосередньо перед дегустацією.

А ви це знали? Як жорстка вода впливає на волосся

четвер, 6 березень 2025, 8:56

Мінеральні відкладення від жорсткої води можуть накопичуватися на стрижні волосся, що призводить до сухості, тьмяності та ламкості, передають Патріоти України. Про це розповіла Іен Салліс, трихологиня з Інституту волосся Фарджо. Це накопичення може зр...

Розставлено крапки над "і": Чи справді алкоголь робить нас щасливими

четвер, 6 березень 2025, 7:50

Останніми роками питання впливу алкоголю на наше щастя стало темою обговорення серед психологів та експертів з різних галузей. Але чи дійсно він має таку магічну силу, як багато хто вважає – спробуємо розібратися, передають Патріоти України з посилання...