Секрет досвідчених господинь! Дві хитрощі - і ваш борщ буде насичено червоним

Ми не уявляємо нашу кухню без традиційного червоного борщу. Він навіть внесений до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, передають Патріоти України.

Однак іноді червоний і насичений борщ може посвітлішати за лічені хвилини. Причин цього може бути кілька: наприклад, не той сорт буряків або неправильна технологія приготування. Разом із "Главредом" розповімо, як що потрібно робити для насиченості кольору страви.

Що робити, щоб борщ не втратив колір

Один із головних секретів — правильний вибір буряків. Для борщу підходить салатний буряк — саме він відрізняється своїм темно-бордовим відтінком. Цей овоч у жодному разі не можна змішувати з іншою засмажкою.

Натертий буряк у борщ треба додавати наприкінці. Час варіння борщу на вогні разом із нею становить від 5 до 12 хвилин — саме в цьому випадку продукт встигне дати колір. Тут головне — не перетримати, інакше буряк вивариться та втратить колір.

Також одним із головних правил є використання оцту чи лимонного соку. Кислотою необхідно збризкати буряк. Саме ці інгредієнти не дадуть борщу втратити звичний насичений традиційний відтінок.

Ви могли це помічати! Чи правда, що смартфони підслуховують розмови користувачів

четвер, 5 червень 2025, 10:30

Багато користувачів смартфонів переживають за свою конфіденційність і збереження персональних даних, адже думають, що їхній гаджет може "підслуховувати". Справді, частина інформації може витікати, але це не означає, що вона потрапляє до рук зловмисникі...

Ви теж їх допускаєте! Помилки, які заважають досягти успіху у житті

четвер, 5 червень 2025, 9:59

Ось перелік типових помилок, які часто заважають людям досягти успіху в житті — як у професійному, так і в особистому, передають Патріоти України.