Ми не уявляємо нашу кухню без традиційного червоного борщу. Він навіть внесений до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, передають Патріоти України.
Однак іноді червоний і насичений борщ може посвітлішати за лічені хвилини. Причин цього може бути кілька: наприклад, не той сорт буряків або неправильна технологія приготування. Разом із "Главредом" розповімо, як що потрібно робити для насиченості кольору страви.
Один із головних секретів — правильний вибір буряків. Для борщу підходить салатний буряк — саме він відрізняється своїм темно-бордовим відтінком. Цей овоч у жодному разі не можна змішувати з іншою засмажкою.
Натертий буряк у борщ треба додавати наприкінці. Час варіння борщу на вогні разом із нею становить від 5 до 12 хвилин — саме в цьому випадку продукт встигне дати колір. Тут головне — не перетримати, інакше буряк вивариться та втратить колір.
Також одним із головних правил є використання оцту чи лимонного соку. Кислотою необхідно збризкати буряк. Саме ці інгредієнти не дадуть борщу втратити звичний насичений традиційний відтінок.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...