Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно доглядають за кухонною раковиною, пише Arguments, передають Патріоти України.

Але не варто засмучуватись. Впоратися зі смородом зі зливного отвору допоможе простий спосіб з використанням активованого вугілля. Щоразу, коли ви йдете з квартири або лягаєте спати, покладіть у раковину кілька таблеток чорного кольору.

Потім прямо на них нанесіть кілька крапель ефірної олії і таку ж кількість води. Таблетки швидко перетворюються на кашкоподібну масу, яку потім варто перемістити в зливний отвір. Там ця маса з активованого вугілля вбирає неприємні запахи та наповнює простір ароматом використаної ефірної олії. Таким способом ви легко вирішите проблему неприємного запаху.

Це така смакота! Піца на сковорідці за 5 хвилин

понеділок, 6 травень 2024, 11:12

Смачна та швидка піца за 5 хвилин буде готова, якщо зробити її за цим рецептом. На сковорідці тісто буде тонким та ніжним, передають Патріоти України. На одну порцію змішайте 1 яйце, 4 ст.л. сметани, 0,5 ч.л. солі, 2 ст.л. рафінованої олії та 4 ст.л. б...

Це така смакота! Як приготувати курячі стріпси - закуска для частування гостей

понеділок, 6 травень 2024, 10:12

Можна не ходити у заклади швидкого харчування за різноманітними нагетсами, бо рецепт курячих стріпсів набагато смачніший. Спробуйте приготувати і ви, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібно нарізати куряче філе на продовгасті смужки. ...