Що можна приготувати безпосередньо з моркви? На перший погляд може здатися, що в кулінарії це не самостійний інгредієнт, придатний лише для приготування соку. Але насправді, крім салатів, супів, різних рагу та запіканок, можна приготувати чудовий паштет, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Попередньо моркву потрібно помити та відварити, а по готовності почистити.
Далі ріжемо її, як зручно, і подрібнюємо блендером.
Сиру цибулю потрібно різати півкільцями або кубиками, обсмажити на сковороді, після чого перемішати з морквою.
Наступними до овочів відправляють сир, часник і майонез, сіль та подрібнену зелень, спеції. Все добре подрібнюють і перемішують.
Паштет відмінно поєднується з грінками або тостами та свіжою зеленню.
Зберігається заготівля недовго, тому багато готувати її не слід.
Смачного!
2 квітня за новим стилем (15 квітня за старим) віряни вшановують преподобного Тита Чудотворця. За це отримав нагороду творити чудеса. За юліанським календарем сьогодні день пам'яті мучениці Фотини Самарянині. . *** . Тит жив у VIII-IX століттях. Ще в...
Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, зосередьтеся на простих способах через щоденні харчові звички. Зокрема, зміни в раціоні можуть стати чудовим початком вашого шляху до здоров’я та самовдосконалення. Тож, як зробити кроки до здорового харчу...