Що можна приготувати безпосередньо з моркви? На перший погляд може здатися, що в кулінарії це не самостійний інгредієнт, придатний лише для приготування соку. Але насправді, крім салатів, супів, різних рагу та запіканок, можна приготувати чудовий паштет, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Попередньо моркву потрібно помити та відварити, а по готовності почистити.
Далі ріжемо її, як зручно, і подрібнюємо блендером.
Сиру цибулю потрібно різати півкільцями або кубиками, обсмажити на сковороді, після чого перемішати з морквою.
Наступними до овочів відправляють сир, часник і майонез, сіль та подрібнену зелень, спеції. Все добре подрібнюють і перемішують.
Паштет відмінно поєднується з грінками або тостами та свіжою зеленню.
Зберігається заготівля недовго, тому багато готувати її не слід.
Смачного!
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...