За цим рецептом можна приготувати будь-яку рибу. Вона буде смакувати навіть тим, хто вертить ніс від таки страв. Універсальний підхід до будь-якої риби, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Змішайте яйце, сметану, гірчицю, сіль, перець. Покришіть цибулю та додайте в сметану. Помідори наріжте кружальцями.
З риби потрібно зробити філе та покласти в сметанний соус. На лаваш треба викласти помідор, потім рибу, а зверху полити соусом трохи. Загорніть конвертиком. Змастіть маслом форму та покладіть в неї заготівлі.
Розбийте яйце, додайте ложку сметани, тертий сир. Намастіть цим соусом конвертики. Поставте випікатися при 180 градусах на 35 хвилин. Смачного!
Вапняний наліт - часта проблема в душових, особливо в регіонах із жорсткою водою. Згодом такий наліт утворює стійкі плями на склі, які складно відмити звичайними засобами. Але існує простий і доступний метод: використання звичайного лимона, передають П...
Чи може улюблений ранковий напій не лише бадьорити, а й допомагати боротися із запаленням в організмі? Дослідження вчених із Копенгагенського університету дає обнадійливу відповідь: поєднання кави з молоком може мати потужний протизапальний ефект, пере...