
За цим рецептом можна приготувати будь-яку рибу. Вона буде смакувати навіть тим, хто вертить ніс від таки страв. Універсальний підхід до будь-якої риби, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Змішайте яйце, сметану, гірчицю, сіль, перець. Покришіть цибулю та додайте в сметану. Помідори наріжте кружальцями.
З риби потрібно зробити філе та покласти в сметанний соус. На лаваш треба викласти помідор, потім рибу, а зверху полити соусом трохи. Загорніть конвертиком. Змастіть маслом форму та покладіть в неї заготівлі.
Розбийте яйце, додайте ложку сметани, тертий сир. Намастіть цим соусом конвертики. Поставте випікатися при 180 градусах на 35 хвилин. Смачного!
Щоб краще розуміти інших, наш мозок іноді буквально копіює їхні емоції. Такий механізм допомагає розвинути емпатію - але має й темний бік. Якщо людина поруч постійно перебуває у стані стресу, злості чи смутку, ми починаємо відчувати те саме. І поступов...
Культ воїна-християнина на Русі став дороговказом ще за найближчих нащадків Володимира Хрестителя. Православне свято 26 жовтня за новим церковним календарем (8 листопада за старим) - день пам'яті священномученика Димитрія Солунського, послідовника апос...