За цим рецептом можна приготувати будь-яку рибу. Вона буде смакувати навіть тим, хто вертить ніс від таки страв. Універсальний підхід до будь-якої риби, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Змішайте яйце, сметану, гірчицю, сіль, перець. Покришіть цибулю та додайте в сметану. Помідори наріжте кружальцями.
З риби потрібно зробити філе та покласти в сметанний соус. На лаваш треба викласти помідор, потім рибу, а зверху полити соусом трохи. Загорніть конвертиком. Змастіть маслом форму та покладіть в неї заготівлі.
Розбийте яйце, додайте ложку сметани, тертий сир. Намастіть цим соусом конвертики. Поставте випікатися при 180 градусах на 35 хвилин. Смачного!
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...
Психологи кажуть, що далеко не завжди люди перебувають саме в тих стосунках, у яких їм хотілося б бути. Зрозуміло, що всі бажають "любові та щастя", але як досягти цього? УНІАН пропонує психологічний тест на характер за картинками, щоб зрозуміти, що ва...