Секрет досвідчених господинь! Як посмажити рибу, щоб вона була фантастична на смак

За цим рецептом можна приготувати будь-яку рибу. Вона буде смакувати навіть тим, хто вертить ніс від таки страв. Універсальний підхід до будь-якої риби, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • риба — 600 г;
  • помідори — 2-3 шт.;
  • твердий сир — 50 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сметана — 200 г;
  • гірчиця — 5 г;
  • лаваш — 2 шт.

Як приготувати

Змішайте яйце, сметану, гірчицю, сіль, перець. Покришіть цибулю та додайте в сметану. Помідори наріжте кружальцями.

З риби потрібно зробити філе та покласти в сметанний соус. На лаваш треба викласти помідор, потім рибу, а зверху полити соусом трохи. Загорніть конвертиком. Змастіть маслом форму та покладіть в неї заготівлі.

Розбийте яйце, додайте ложку сметани, тертий сир. Намастіть цим соусом конвертики. Поставте випікатися при 180 градусах на 35 хвилин. Смачного!

Не потрібна хімія! Цей натуральний засіб швидко очистить душову кабіну від нальоту

п’ятниця, 18 липень 2025, 10:12

Вапняний наліт - часта проблема в душових, особливо в регіонах із жорсткою водою. Згодом такий наліт утворює стійкі плями на склі, які складно відмити звичайними засобами. Але існує простий і доступний метод: використання звичайного лимона, передають П...

Чому кава з молоком - не просто смачно, а ще й корисно: Вчені розставили крапки над "і"

п’ятниця, 18 липень 2025, 9:45

Чи може улюблений ранковий напій не лише бадьорити, а й допомагати боротися із запаленням в організмі? Дослідження вчених із Копенгагенського університету дає обнадійливу відповідь: поєднання кави з молоком може мати потужний протизапальний ефект, пере...