Секрет досвідчених господинь! Як потрібно варити курячі яйця, щоб вони легко очистилися

Відварені яйця можуть стати чудовим сніданком, оскільки допомагають зранку наситити організм білком та іншими поживними речовинами. Однак часом цей продукт не так легко піддається очищенню, як того хотілося б господиням, передають Патріоти України.

Подробиці

Але є певні правила, які допоможуть зробити цей процес простішим.

У чому вони:

  1. Якщо ви любите купувати свіжі домашні яйця, варто дати їм полежати в холодильнику. Такі яйця будуть добре чиститись, а ось свіжі яйця краще залишити для інших страв.
  2. Не варто відправляти в киплячу воду яйце, яке ще хвилину тому було в холодильнику. Подібний перепад температур для швидкого очищення не підходить.
  3. Багато досвідчених кулінарів рекомендують варити яйця в підсоленій воді.
  4. Після варіння не варто відразу ж приступати до чищення. Наповніть холодною водою миску і перекладіть у неї курячі яйця приблизно на 15 хвилин.
  5. Не варто відправляти яйця варитись у холодну воду. Спершу варто дочекатися кипіння.

Якщо дотримуватись цих нескладних правил, то яйця буде легко звільнити від шкаралупи.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...