Секрет досвідчених господинь! Як позбутися неприємного запаху під час приготування минтая

Минтай можна було б сміливо назвати ідеальним сортом риби, якби не неприємний запах у процесі приготування. Саме тому молоді господині для смаження намагаються вибрати менш ароматний продукт. Однак за правильного підходу запах можна нейтралізувати, передають Патріоти України.

Як цього досягти

Правильно підготуйте рибу

Якщо ви хочете, щоб концентрація неприємного запаху значно знизилася, то вам варто добре вичистити продукт зсередини.

Адже саме з цієї причини минтай викликає неприємний аромат при смаженні.

Не забувайте також видаляти плівочку темного кольору.

Лавровий лист із перцем

Обидві спеції славляться тим, що нейтралізують неприємний аромат та дають цікавий відтінок смаку. Перець можна використовувати одразу.

Лавровий лист додається перед смаженням.

Цибуля

Якщо ви хочете, щоб минтай вийшов смачним, то не варто забувати про смажену цибулю. Якщо спочатку викласти овоч, а потім рибу, то про неприємний запах можна буде забути.

До цибулі можна додати трохи моркви для насиченішого смаку.

Пошукайте по шухлядах: Стару гривню з жовтого сплаву виявляється можна продати за десятки тисяч теперішніх

вівторок, 9 грудень 2025, 5:50

Деякі старі 1-гривневі монети коштують великих грошей. Річ у тім, що через свої особливості вони високо цінуються серед колекціонерів – настільки, що ті готові платити за них тисячі гривень.Так, за екземпляр 1992 року різновиду 1.1ААг можуть заплатити,...

Це може здивувати! Час, коли ви лягаєте спати, важливіший, ніж тривалість сну

вівторок, 9 грудень 2025, 5:40

Якісний та регулярний сон є одним із головних факторів здоров’я. Нові дослідження показують, що не лише тривалість, а й час, коли ви лягаєте спати, може серйозно впливати на ризик розвитку численних захворювань, передають Патріоти України. Сон — активн...