Секрет досвідчених господинь! Як правильно смажити картоплю, щоб вона була хрумкою і не чіплялася до сковороди

Смажена картопля - смачна та швидка страва, яка подобається всім. Навіть всупереч тому, що ця страва не входить до переліку корисних, все ж наші господині не можуть відмовити собі в її приготуванні, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб картопля вийшла смачною, необхідно враховувати кілька правил: сорт картоплі, олію та покриття сковороди. У картоплю за бажанням додають гриби, м’ясо, болгарський перець, тушонку, яйце та багато іншого. Рецепт смаженої картоплі популярний та нескладний.

Необхідні інгредієнти:

  • Картопля – 6 середніх штук.
  • Цибулина – 1 штука.
  • Сало солоне чи свіже – 20 грамів.
  • Олія – для смаження.
  • Сіль та перець – за смаком.

Послідовність приготування:

  1. Щоб картопля не стріляла і не приставала до сковороди, її потрібно помити і добре обсушити перед смаженням, щоб не було рідини.
  2. Сало нарізати скибочками та помістити на розігріту сковороду. Сковорода має бути з товстим дном. Обсмажити з обох боків, щоб розтопився жир.
  3. Додати до сала трохи олії.
  4. Нарізати картоплю соломкою і відправити в сковороду. Картопля має бути однакової форми.
  5. Картоплю смажити на невеликому вогні без кришки, часто перевертати не потрібно, інакше розпадатиметься. На повільному вогні картопля паритиметься, а на великому – підгорятиме.
  6. Нарізати цибулю півкільцями і додати до картоплі в самому кінці, потім накрити кришкою.
  7. Посолити і поперчити до смаку. За бажанням, якщо хтось любить, видавити зубочок часнику, тоді картопля буде ароматною і матиме часниковий смак.

Результат здивує! Тест у картинці визначить, наскільки ви любите себе

неділя, 19 травень 2024, 12:12

Психологічний тест у картинці розкаже про те, наскільки ви любите себе. Це можливість дослідити, що вами рухає, і краще зрозуміти себе. Тож чому б не зробити рішучий крок і дізнатися більше про те, хто ви є? Цей особистісний тест був розроблений для ан...

Просто оберіть троянду! Цей психологічний тест розповість, коли здійсняться ваші мрії

неділя, 19 травень 2024, 11:09

Вірите ви в те, що ваші мрії можуть здійснитися? А чи знаєте ви, коли саме це може статися? Цей захопливий психологічний тест допоможе вам зазирнути у майбутнє і отримати відповіді на ці питання. Деталі. Все, що вам потрібно зробити, – це вибрати одну ...