Смажена картопля – елементарна страва, яку вміє готувати практично кожен. Для того, щоб вона не прилипала, по-перше, потрібно добре розігріти олію на сковороді, а по-друге, перед приготуванням потрібно замочити картоплю в холодній воді.
Кулінарка Олена поділилася в Instagram рецептом смаженої картоплі з цибулею, часником та спеціями, яка не прилипатиме до сковороди.
Порада: перед тим, як смажити картоплю, поріжте її і перекладіть на деякий час у крижану воду, така картопля не пригорятиме при приготуванні!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистіть та наріжте.
2. Дрібно поріжте часник та зелену цибулю.
3. На розігріту сковороду налийте олію, нагрійте, викладіть картоплю і смажте, періодично помішуючи, щоб вона не прилипла. Обов'язково накрийте картоплю під час приготування кришкою.
Коли картопля буде напівготовою, додайте цибулю, часник та зелену цибулю, перемішайте та додайте спеції та знову перемішайте!
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
Якщо ви завжди вивертаєте шкарпетки "правильною стороною" перед тим, як кинути у пральну машину - ви робите це неправильно, передають Патріоти України. На перший погляд це здається логічним, особливо якщо на п’ятках і підошві є бруд. Але, за словами Са...
У мегаполісах КНР стрімко поширюється модний тренд боротьби за своє психічне здоров'я та комфорт — дорослі люди почали масово купувати пустушки, щоб боротися зі стресом, тривожністю та навіть безсонням. Як повідомило видання South China Morning Post, к...