Смажена картопля – елементарна страва, яку вміє готувати практично кожен. Для того, щоб вона не прилипала, по-перше, потрібно добре розігріти олію на сковороді, а по-друге, перед приготуванням потрібно замочити картоплю в холодній воді.
Кулінарка Олена поділилася в Instagram рецептом смаженої картоплі з цибулею, часником та спеціями, яка не прилипатиме до сковороди.
Порада: перед тим, як смажити картоплю, поріжте її і перекладіть на деякий час у крижану воду, така картопля не пригорятиме при приготуванні!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистіть та наріжте.
2. Дрібно поріжте часник та зелену цибулю.
3. На розігріту сковороду налийте олію, нагрійте, викладіть картоплю і смажте, періодично помішуючи, щоб вона не прилипла. Обов'язково накрийте картоплю під час приготування кришкою.
Коли картопля буде напівготовою, додайте цибулю, часник та зелену цибулю, перемішайте та додайте спеції та знову перемішайте!
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
24 квітня за новим стилем (7 травня за старим) - вшановують пам'ять мученика Сави Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що пок...
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...