Смажена картопля – елементарна страва, яку вміє готувати практично кожен. Для того, щоб вона не прилипала, по-перше, потрібно добре розігріти олію на сковороді, а по-друге, перед приготуванням потрібно замочити картоплю в холодній воді.
Кулінарка Олена поділилася в Instagram рецептом смаженої картоплі з цибулею, часником та спеціями, яка не прилипатиме до сковороди.
Порада: перед тим, як смажити картоплю, поріжте її і перекладіть на деякий час у крижану воду, така картопля не пригорятиме при приготуванні!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистіть та наріжте.
2. Дрібно поріжте часник та зелену цибулю.
3. На розігріту сковороду налийте олію, нагрійте, викладіть картоплю і смажте, періодично помішуючи, щоб вона не прилипла. Обов'язково накрийте картоплю під час приготування кришкою.
Коли картопля буде напівготовою, додайте цибулю, часник та зелену цибулю, перемішайте та додайте спеції та знову перемішайте!
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...
Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...