
Смаження риби супроводжується виділенням інтенсивного запаху. Він розповсюджується по всіх кімнатах. Потім доводиться довго провітрювати дім, щоб повітря стало знов свіжим та чистим. Є один спосіб, завдяки якому можна посмажити рибу з меншими проблемами.
Вам знадобиться одна картоплина. Саме в ній весь секрет. На одну порцію риби однієї картоплини вистачить. Розріжте її на чотири частини. При смаженні покладіть її у сковороду. Основний рибний запах вона вбере в себе, а з рештою справиться витяжка.
До речів, можна і саму сковороду лишити чистою. Простеліть дно пергаментом. Налийте на папір рослинну олію та покладіть смажте рибу. Страва приготується, а папір просто можна викинути.
Прості методи чи лафхаки — можна називати їх по-різному. Головне, що вони дієві та допомагають у побуті. Спробуйте наступного разу при смаженні риби. Всього одна картоплина замість тривалого провітрювання та освіжувачів.
Оброблення винограду суттєво полегшить роботу протягом усього сезону, а також знизить ризики того, що врожай постраждає від грибків чи шкідників, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Перед настанням холодів виноградні кущі потрібно підживити...
З настанням холодів для водіїв стає актуальним питання правильного прогрівання двигуна. Фахівці попереджають: ігнорувати цей процес небезпечно, оскільки від нього залежить термін служби двигуна та трансмісії. Про це пише UA.Motors, передають Патріоти У...