Секрет досвідчених господинь! Як правильно смажити рибу, щоб не було неприємного запаху на весь дім

Смаження риби супроводжується виділенням інтенсивного запаху. Він розповсюджується по всіх кімнатах. Потім доводиться довго провітрювати дім, щоб повітря стало знов свіжим та чистим. Є один спосіб, завдяки якому можна посмажити рибу з меншими проблемами.

Що для цього потрібно зробити

Вам знадобиться одна картоплина. Саме в ній весь секрет. На одну порцію риби однієї картоплини вистачить. Розріжте її на чотири частини. При смаженні покладіть її у сковороду. Основний рибний запах вона вбере в себе, а з рештою справиться витяжка.

До речів, можна і саму сковороду лишити чистою. Простеліть дно пергаментом. Налийте на папір рослинну олію та покладіть смажте рибу. Страва приготується, а папір просто можна викинути.

Прості методи чи лафхаки — можна називати їх по-різному. Головне, що вони дієві та допомагають у побуті. Спробуйте наступного разу при смаженні риби. Всього одна картоплина замість тривалого провітрювання та освіжувачів.

Поставте це у ванній - і запахи зникнуть за лічені хвилини

вівторок, 9 грудень 2025, 7:15

Помістіть у ванну кімнату простий натуральний ароматизатор - і забудьте про хімічні освіжувачі. Старомодний, але дієвий метод повертається, адже він безпечний, дешевий та працює краще за покупні засоби, передають Патріоти України. У ванній кімнаті завж...

Народні прикмети на 9 грудня. Зачаття Пресвятої Богородиці, що треба зробити, а чого варто уникати на велике церковне свято. Особливу увагу приділяють жінкам

вівторок, 9 грудень 2025, 7:08

Християни східного обряду 9 грудня за новим стилем (22 грудня за старим) відзначають зачаття Пресвятої Богородиці та згадують святу Анну, матір Діви Марії. У народному календарі - Анна Темна, Анна Зимова. За старих часів цього дня намагалися всіляко об...