Смаження риби супроводжується виділенням інтенсивного запаху. Він розповсюджується по всіх кімнатах. Потім доводиться довго провітрювати дім, щоб повітря стало знов свіжим та чистим. Є один спосіб, завдяки якому можна посмажити рибу з меншими проблемами.
Вам знадобиться одна картоплина. Саме в ній весь секрет. На одну порцію риби однієї картоплини вистачить. Розріжте її на чотири частини. При смаженні покладіть її у сковороду. Основний рибний запах вона вбере в себе, а з рештою справиться витяжка.
До речів, можна і саму сковороду лишити чистою. Простеліть дно пергаментом. Налийте на папір рослинну олію та покладіть смажте рибу. Страва приготується, а папір просто можна викинути.
Прості методи чи лафхаки — можна називати їх по-різному. Головне, що вони дієві та допомагають у побуті. Спробуйте наступного разу при смаженні риби. Всього одна картоплина замість тривалого провітрювання та освіжувачів.
Ціни скоро мають впасти. З'явився прогноз коли це станеться. Ті, хто планує оновити смартфон мають знати, що наразі найгірший час для покупки. За кілька тижнів вийдуть нові флагмани, а на старі моделі з'являться чималі знижки. Індустрія слідує передбач...
Ранкова кава - незмінний ритуал для багатьох. Проте інколи вона може викликати розлад шлунка, печію або тривожність. Експерт з функціонального харчування Гретхен Лідикер пояснює, як насолоджуватися кавою без неприємних наслідків, передають Патріоти Укр...