Хрустка скоринка, апетитний золотистий колір підсмаженої картоплі та ложка сметани для смаку — так виглядає картина з ідеальними дерунами на тарілці. Щоб вони такими вийшли, потрібно правильно їх приготувати, передають Патріоти України.
Деруни, які розвалюються, — це кулінарне фіаско. Таке іноді трапляється, нічого страшного. Пропонуємо вам далі дізнатися основні моменти приготування популярної страви з картоплі, щоб подібних інцидентів у вас не траплялося.
Перевіряйте, яку картоплю ви вибираєте для дерунів. Найкраще вони виходять з сортів з підвищеним складом крохмалю. Якщо ви не дуже впевнені в коренеплодах, проведіть тест. Для цього треба розрізати бульбу навпіл, а потім спробуйте її з’єднати. Він має склеїтися, якщо крохмалю достатньо. Така картопля точно підійде для приготування дерунів.
Перестрахуйтеся, якщо переживаєте за міцність дерунів. Вони точно не розваляться, якщо додати яйце та кілька столових ложок борошна, трохи крохмалю. З таким складом деруни на сковороді точно ніколи не розваляться.
Деруни будуть смачні, якщо правильно їх смажити. Розігрійте сковороду, налийте олію. Викладайте смажити деруни, коли все буде достатньої температури. При такій схемі дій апетитний результат гарантовано. Смачного!
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...