Секрет досвідчених господинь! Як приготувати буряк за 10 хвилин - варити та запікати не потрібно

Буряк є одним з найкорисніших та бюджетних овочів, який можна використовувати у сирому, вареному та запеченому вигляді для приготування різних страв. Але, варто зазначити, що буряк довго вариться, передають Патріоти України.

Кулінарка Ксенія поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як лише за 10 хвилин приготувати м'які буряки без плити та духовки.

Спосіб приготування:

1. Помийте, очистіть і поріжте на 4 частини буряк.

2. Викладіть буряк у пакет, додайте воду. Пакет слід щільно зв'язати

3. Перекладіть у миску і відправте в мікрохвильову піч на 10-15 хвилин.

Буряк вийде дуже м'яким, соковитим і колір при цьому буде дуже насиченим!

Ці продукти краще не їсти на вечерю - вони заважають спати й підвищують тиск

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 12:45

Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...

Чому ми забуваємо, навіщо прийшли у кімнату - "ефект дверного отвору"

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 12:29

Момент, коли ви стоїте в дверях кухні чи іншої кімнати і думаєте: "Навіщо я сюди прийшов?", знайомий багатьом. Це не ознака втрати пам’яті — просто працює так званий ефект дверного отвору. передають Патріоти України. Що це таке Вчені, зокрема Габріель...