Буряк є одним з найкорисніших та бюджетних овочів, який можна використовувати у сирому, вареному та запеченому вигляді для приготування різних страв. Але, варто зазначити, що буряк довго вариться, передають Патріоти України.
Кулінарка Ксенія поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як лише за 10 хвилин приготувати м'які буряки без плити та духовки.
Спосіб приготування:
1. Помийте, очистіть і поріжте на 4 частини буряк.
2. Викладіть буряк у пакет, додайте воду. Пакет слід щільно зв'язати
3. Перекладіть у миску і відправте в мікрохвильову піч на 10-15 хвилин.
Буряк вийде дуже м'яким, соковитим і колір при цьому буде дуже насиченим!
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...