
Буряк є одним з найкорисніших та бюджетних овочів, який можна використовувати у сирому, вареному та запеченому вигляді для приготування різних страв. Але, варто зазначити, що буряк довго вариться, передають Патріоти України.
Кулінарка Ксенія поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як лише за 10 хвилин приготувати м'які буряки без плити та духовки.
Спосіб приготування:
1. Помийте, очистіть і поріжте на 4 частини буряк.
2. Викладіть буряк у пакет, додайте воду. Пакет слід щільно зв'язати
3. Перекладіть у миску і відправте в мікрохвильову піч на 10-15 хвилин.
Буряк вийде дуже м'яким, соковитим і колір при цьому буде дуже насиченим!
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...
Момент, коли ви стоїте в дверях кухні чи іншої кімнати і думаєте: "Навіщо я сюди прийшов?", знайомий багатьом. Це не ознака втрати пам’яті — просто працює так званий ефект дверного отвору. передають Патріоти України. Що це таке Вчені, зокрема Габріель...