Смачні деруни готуються лише зі старої картоплі. У ньому багато крохмалю - саме він надає форму картопляним оладкам. Якщо готувати страву з молодої картоплі, деруни розповзуться по сковороді та доведеться додавати багато борошна - це зіпсує їхній смак, передають Патріоти України.
Якщо крохмалю в картоплі достатньо, можна не додавати в блюдо яйце. Вони й так не розповзатимуться.Справжні деруни готуються без борошна. Так вони виходять з іншим смаком та ароматом.
Усі овочі для приготування деруни потрібно терти на великій або дрібній тертці. Якщо нарізати їх чи пропустити через комбайн, то деруни вийдуть не такими смачними. Бажаєте пікантності? Додайте 2-3 зубчики часнику. Також важливо готувати деруни швидко, щоб картопля не потемніла і не пустила зайвий сік. Натерли, замішали — і одразу ж розпочинайте смаження.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...