Смачні деруни готуються лише зі старої картоплі. У ньому багато крохмалю - саме він надає форму картопляним оладкам. Якщо готувати страву з молодої картоплі, деруни розповзуться по сковороді та доведеться додавати багато борошна - це зіпсує їхній смак, передають Патріоти України.
Якщо крохмалю в картоплі достатньо, можна не додавати в блюдо яйце. Вони й так не розповзатимуться.Справжні деруни готуються без борошна. Так вони виходять з іншим смаком та ароматом.
Усі овочі для приготування деруни потрібно терти на великій або дрібній тертці. Якщо нарізати їх чи пропустити через комбайн, то деруни вийдуть не такими смачними. Бажаєте пікантності? Додайте 2-3 зубчики часнику. Також важливо готувати деруни швидко, щоб картопля не потемніла і не пустила зайвий сік. Натерли, замішали — і одразу ж розпочинайте смаження.
Кардіолог попередив: два поширені продукти можуть повільно нас убивати, а більшість людей навіть не підозрюють, що щодня вживають їх у своєму раціоні. Про це пише Ukrhealth, передають Патріоти України. Лікар Ауреліо Рохас, відомий у TikTok під ім’ям @d...
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...