Смачні деруни готуються лише зі старої картоплі. У ньому багато крохмалю - саме він надає форму картопляним оладкам. Якщо готувати страву з молодої картоплі, деруни розповзуться по сковороді та доведеться додавати багато борошна - це зіпсує їхній смак, передають Патріоти України.
Якщо крохмалю в картоплі достатньо, можна не додавати в блюдо яйце. Вони й так не розповзатимуться.Справжні деруни готуються без борошна. Так вони виходять з іншим смаком та ароматом.
Усі овочі для приготування деруни потрібно терти на великій або дрібній тертці. Якщо нарізати їх чи пропустити через комбайн, то деруни вийдуть не такими смачними. Бажаєте пікантності? Додайте 2-3 зубчики часнику. Також важливо готувати деруни швидко, щоб картопля не потемніла і не пустила зайвий сік. Натерли, замішали — і одразу ж розпочинайте смаження.
Власників собак застерігають від годування своїх улюбленців відходами їжі, які можуть містити один поширений інгредієнт, що використовується у величезній кількості страв. Загальновідомо, що собаки не можуть їсти багато продуктів, які їдять люди, таких ...
Визначити свої сильні сторони можна за допомогою одного простого завдання. Цей швидкий психологічний тест не потребує складних обчислень чи довгих відповідей - достатньо лише подивитися на картинку й чесно відповісти, що ви побачили першим, передають П...