Смачні деруни готуються лише зі старої картоплі. У ньому багато крохмалю - саме він надає форму картопляним оладкам. Якщо готувати страву з молодої картоплі, деруни розповзуться по сковороді та доведеться додавати багато борошна - це зіпсує їхній смак, передають Патріоти України.
Якщо крохмалю в картоплі достатньо, можна не додавати в блюдо яйце. Вони й так не розповзатимуться.Справжні деруни готуються без борошна. Так вони виходять з іншим смаком та ароматом.
Усі овочі для приготування деруни потрібно терти на великій або дрібній тертці. Якщо нарізати їх чи пропустити через комбайн, то деруни вийдуть не такими смачними. Бажаєте пікантності? Додайте 2-3 зубчики часнику. Також важливо готувати деруни швидко, щоб картопля не потемніла і не пустила зайвий сік. Натерли, замішали — і одразу ж розпочинайте смаження.
Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України. Фахівці з побуту з орга...
Інколи плями від автозагару, макіяжу чи інших забруднень можуть зіпсувати вигляд матраца. Але, як розповідає "Королева чистоти" Лінсі Кромбі, для очищення вам знадобиться лише один засіб - перекис водню, передають Патріоти України. Чистка матраца — спр...