
За цим рецептом овочі для вінегрету готуються за три хвилини, а вітаміни та інші корисні речовини не виварюються. Варіант приготування всіма улюбленої страви простий, тому він по плечу навіть новачкам, які не готували нічого складнішого за яєчню, передають Патріоти України.
Складові:
- буряк – 1 штука;
- морква – 1 штука;
- картопля – 2 штуки;
- цибуля – 1 штука;
- рослинна олія – 3 столові ложки;
- вода – 6 столових ложок;
- маринований чи солоний огірок – 1 штука;
- квашена капуста – 150 г;
- зелений горошок – за бажанням;
- гірчиця – ½ чайної ложки;
- сіль – 1/3 чайної ложки;
- сік лимона – 1 столова ложка;
- цукор – ½ чайні ложки;
- чорний перець – до смаку.
Покрокове приготування:
- Сирі овочі нарізають кубиками. Потім беруть сковороду, наливають трохи олії та кладуть буряк. Перемішують так, щоб нарізаний овоч був у маслі.
- На буряки викладають картоплю і ставлять на вогонь. Після закипання засікають 3 хвилини та вимикають. Овочі залишають у сковороді до остигання.
- Після остигання викладають маринований огірок, який нарізають кубиками. Туди ж квашену капусту, зелений горошок та цибулю.
- Овочі заправляють олією, а потім готують заправку. Цей невід’ємний компонент страви роблять шляхом змішування соку лимона, гірчиці та спецій.
Навіть дрібні звички можуть зіпсувати перше враження або похитнути стосунки. Переривання, брак уваги чи постійні скарги - ці сигнали помічають швидше, ніж ви думаєте. Час перевірити себе, передають Патріоти України. Перериваючи когось, ви показуєте: «М...
Подорожуючи Україною, можна помітити, що між полями часто тягнуться смуги дерев. Вони захищають ґрунти від вітрів, утримують вологу й допомагають підвищувати врожайність, передають Патріоти України. Проте багато з них давно не доглядаються — там лежить...