
За цим рецептом овочі для вінегрету готуються за три хвилини, а вітаміни та інші корисні речовини не виварюються. Варіант приготування всіма улюбленої страви простий, тому він по плечу навіть новачкам, які не готували нічого складнішого за яєчню, передають Патріоти України.
Складові:
- буряк – 1 штука;
- морква – 1 штука;
- картопля – 2 штуки;
- цибуля – 1 штука;
- рослинна олія – 3 столові ложки;
- вода – 6 столових ложок;
- маринований чи солоний огірок – 1 штука;
- квашена капуста – 150 г;
- зелений горошок – за бажанням;
- гірчиця – ½ чайної ложки;
- сіль – 1/3 чайної ложки;
- сік лимона – 1 столова ложка;
- цукор – ½ чайні ложки;
- чорний перець – до смаку.
Покрокове приготування:
- Сирі овочі нарізають кубиками. Потім беруть сковороду, наливають трохи олії та кладуть буряк. Перемішують так, щоб нарізаний овоч був у маслі.
- На буряки викладають картоплю і ставлять на вогонь. Після закипання засікають 3 хвилини та вимикають. Овочі залишають у сковороді до остигання.
- Після остигання викладають маринований огірок, який нарізають кубиками. Туди ж квашену капусту, зелений горошок та цибулю.
- Овочі заправляють олією, а потім готують заправку. Цей невід’ємний компонент страви роблять шляхом змішування соку лимона, гірчиці та спецій.
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...