Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак.
Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого яйця треба додавати лише жовток, а замість цукру – цукрову пудру.
Перетираємо сир через сито, щоб продукт наситився киснем і сирники вийшли пишними.
Для сирників потрібно брати сир жирністю трохи більше 9 %. Він має бути сухий.
До перетертого сиру додаємо яєчні жовтки, перемішуємо та всипаємо цукрову пудру.
Додаємо ложку борошна та перемішуємо. Всипаємо ванільний цукор.
Ще одну ложку борошна висипаємо на обробну дошку, де ви формуватимете «шайбочки».
Формуємо сирники лопаткою заввишки трохи більше одного сантиметра.
Обвалюємо сирники в борошні і обсмажуємо на сковорідці по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Ось список продуктів, які покращують самопочуття влітку, допомагають легше переносити спеку, підтримують водний баланс, дають енергію й навіть покращують настрій, передають Патріоти України.
8 червня за новим календарним стилем (21 червня - за старим) - день пам'яті великомученика Феодора Стратилата. У народі день прозвали Федір Колодязник, зазначають Патріоти України. 2025 року на сьогодні припадає й день Святої Трійці. 8 червня за юліанс...