Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак.
Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого яйця треба додавати лише жовток, а замість цукру – цукрову пудру.
Перетираємо сир через сито, щоб продукт наситився киснем і сирники вийшли пишними.
Для сирників потрібно брати сир жирністю трохи більше 9 %. Він має бути сухий.
До перетертого сиру додаємо яєчні жовтки, перемішуємо та всипаємо цукрову пудру.
Додаємо ложку борошна та перемішуємо. Всипаємо ванільний цукор.
Ще одну ложку борошна висипаємо на обробну дошку, де ви формуватимете «шайбочки».
Формуємо сирники лопаткою заввишки трохи більше одного сантиметра.
Обвалюємо сирники в борошні і обсмажуємо на сковорідці по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Ви коли-небудь замислювалися, що чекає на вас у майбутньому? Виявляється за допомогою цього простого психологічного тесту це можна зробити. Подивіться на зображення протягом кількох секунд і оберіть шоколадку. Таким чином ви зможете дізнатися, яким буд...
Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...