Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію


Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак.

Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого яйця треба додавати лише жовток, а замість цукру – цукрову пудру.

Інгредієнти:

  • Сир – 350 грамів.
  • Жовтки – 2 шт.
  • Цукрова пудра – 2 ст. л.
  • Ванільний цукор – 10 грамів.
  • Пшеничне борошно – 3 ст. л.
  • Рослинна олія для смаження – 2 ст. л.

Приготування

Перетираємо сир через сито, щоб продукт наситився киснем і сирники вийшли пишними.

Для сирників потрібно брати сир жирністю трохи більше 9 %. Він має бути сухий.

До перетертого сиру додаємо яєчні жовтки, перемішуємо та всипаємо цукрову пудру.

Додаємо ложку борошна та перемішуємо. Всипаємо ванільний цукор.

Ще одну ложку борошна висипаємо на обробну дошку, де ви формуватимете «шайбочки».

Формуємо сирники лопаткою заввишки трохи більше одного сантиметра.

Обвалюємо сирники в борошні і обсмажуємо на сковорідці по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

Не робіть помилок! Названо дрова, які краще не брати для опалення каміна чи печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 23:10

Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...

Особливий тест: Виберіть сніжинку, щоб дізнатися, чи здійсняться ваші мрії нового року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 19:04

Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...