При тривалому зберіганні будь-який твердий сир почне покриватися кіркою, яку потрібно зрізати. Якщо ж неправильно зберігати продукт (наприклад, без плівки), він затвердіє і пожовтіє значно раніше, передають Патріоти України.
Втім, перетворення на «камінь» та зміну кольору далеко не завжди говорить про те, що сир більше не придатний для харчування. Продукт цілком можна врятувати, особливо за відсутності ознак запліснявілості.
Достатньо провести одну нескладну процедуру – і сирний брусочок не просто стане м’яким, а здаватиметься свіжим і нещодавно придбаним продуктом.
У «порятунку» твердого сиру має брати участь такий популярний напій, як молоко. Ним потрібно просочити серветку.
Змоченою в молоці паперовою серветкою обгорніть затверділий продукт.
Та відправте у такому вигляді твердий сир до холодильника хоча б на одну годину. А краще – на 2-3 години.
Як тільки час минув, ви можете дістати сир, зняти серветку і переконатися, що він став м’яким і ніжним. Смак теж вас повністю влаштує.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...