Молоду картоплю, бажано щойно викопану, промийте від бруду. Пересипте звичайною сіллю кам’яною. Накрийте кришкою та потрусіть протягом 5-10 хвилин, передають Патріоти України.
Шкірочка картопляна злізе на очах і картоплини будуть чисті та білі, як і ваші долоні. Після цього просто промийте картоплю і готуйте.
Також господині замість каструлі використовують звичайний пакет. Його треба зав’язати та інтенсивно потрусити. Цей спосіб чудово підходить для посиденьок на природі.
Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...
Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...