Молоду картоплю, бажано щойно викопану, промийте від бруду. Пересипте звичайною сіллю кам’яною. Накрийте кришкою та потрусіть протягом 5-10 хвилин, передають Патріоти України.
Шкірочка картопляна злізе на очах і картоплини будуть чисті та білі, як і ваші долоні. Після цього просто промийте картоплю і готуйте.
Також господині замість каструлі використовують звичайний пакет. Його треба зав’язати та інтенсивно потрусити. Цей спосіб чудово підходить для посиденьок на природі.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...