
Молоду картоплю, бажано щойно викопану, промийте від бруду. Пересипте звичайною сіллю кам’яною. Накрийте кришкою та потрусіть протягом 5-10 хвилин, передають Патріоти України.
Шкірочка картопляна злізе на очах і картоплини будуть чисті та білі, як і ваші долоні. Після цього просто промийте картоплю і готуйте.
Також господині замість каструлі використовують звичайний пакет. Його треба зав’язати та інтенсивно потрусити. Цей спосіб чудово підходить для посиденьок на природі.
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...