Секрет досвідчених господинь! Як швидко зварити буряк у мікрохвильовці за 5 хвилин

Досвідчені господині поділилися способом, як швидко зварити буряки без використання каструлі чи духовки, передають Патріоти України.

Загальновідомі методи дозволяють приготувати буряки не раніше ніж за годину. А в даному випадку потрібно лише 5 хвилин.

Для початку слід почистити буряки. Потім овоч нарізають на кубики.

Далі нарізані буряки перекладають у целофановий пакет або у рукав для запікання, який ставлять на тарілку. Буряк розкладають в один шар, завдяки чому він швидше приготується.

У пакет заливають 20 мл звичайної води. Целофановий мішок зав’язують, але не затягують на повну силу. Тарілку з пакетом ставлять у мікрохвильову піч і готують на потужності 900 Вт протягом 5 хвилин. Потім залишити буряк в пакеті до повного охолодження.

Нюансом є тільки те, що брати слід той посуд, який призначений для використання в мікрохвильовій печі.

Буряк виходить м’яким і смачним, економиться час, тому улюблений салат із цим овочем можна приготувати максимально швидко.

Дуже смачно! Елементарний десерт з полуниці без випікання

четвер, 16 травень 2024, 10:30

Соковита і солодка полуниця - це ідеальна основа для приготування простих десертів. Їх навіть не доведеться випікати. Зробіть смачний вершковий крем, поєднайте його зі шматочками ягодами, а також желе. . Ідея приготування полуничного десерту в креманці...

Ефект здивує! Хитрість, якою користуються в кафе, щоб сирники мали найніжнішу консистенцію

четвер, 16 травень 2024, 10:13

Сирники – страва, що ідеально підходить для сніданку. Якщо ви хочете, щоб страва гарантовано вийшла смачною та апетитною, використовуйте класичний рецепт – він ще нікого не підводив. Для цього знадобиться:. Слід, щоправда, відзначити, що кількість інгр...