Секрет досвідчених господинь! Як швидко зварити квасолю без попереднього замочування

Квасоля по праву може вважатися одним з найкорисніших гарнірів, оскільки має надзвичайно багатий склад, передають Патріоти України.

Тому продукт часто входить до раціону людей, які стежать за фігурою та здоров’ям. Однак усі знають про те, що з приготуванням квасолі виникає низка складнощів. Спочатку її потрібно протягом кількох годин вимочувати і лише потім приступати до варіння. Через цю особливість не всі господині люблять готувати цю бобову культуру.

Але є проста хитрість, яка дозволить вам значно спростити процес приготування квасолі.

Спочатку варто відміряти кількість квасолі, яку ви плануєте приготувати. Потім відправте продукт у каструлю з водою. На кожну склянку бобових береться по літру рідини. Ставимо ємність на вогонь. Після того, як вода закипить, її зливають.

Далі заливаємо нову порцію рідини та повторюємо процедуру і варимо орієнтовно гоину. Цього часу буде достатньо щоб квасоля приготувалася. Також при варінні бобових потрібно підсолити воду, в якій бобові варитимуться. Завдяки цим хитрощам можна суттєво прискорити процес приготування смачного гарніру.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...