Секрет досвідчених господинь! Як швидко зварити квасолю без попереднього замочування

Квасоля по праву може вважатися одним з найкорисніших гарнірів, оскільки має надзвичайно багатий склад, передають Патріоти України.

Тому продукт часто входить до раціону людей, які стежать за фігурою та здоров’ям. Однак усі знають про те, що з приготуванням квасолі виникає низка складнощів. Спочатку її потрібно протягом кількох годин вимочувати і лише потім приступати до варіння. Через цю особливість не всі господині люблять готувати цю бобову культуру.

Але є проста хитрість, яка дозволить вам значно спростити процес приготування квасолі.

Спочатку варто відміряти кількість квасолі, яку ви плануєте приготувати. Потім відправте продукт у каструлю з водою. На кожну склянку бобових береться по літру рідини. Ставимо ємність на вогонь. Після того, як вода закипить, її зливають.

Далі заливаємо нову порцію рідини та повторюємо процедуру і варимо орієнтовно гоину. Цього часу буде достатньо щоб квасоля приготувалася. Також при варінні бобових потрібно підсолити воду, в якій бобові варитимуться. Завдяки цим хитрощам можна суттєво прискорити процес приготування смачного гарніру.

ТОП-3 продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

четвер, 16 травень 2024, 11:14

Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон. Щоб курячий бульйон вийшов...

Це справді працює! ТОП-6 порад, як подолати потяг до нездорової їжі

четвер, 16 травень 2024, 10:56

Дуже часто, коли ми даємо собі обіцянку харчуватися лише дієтичними та здоровими продуктами, нашої рішучості вистачає ненадовго. Або ж тривалий період здорової дієти закінчується зривом і безконтрольним переїданням морозива, тортів, піци та смаженої ка...