Секрет досвідчених господинь! Як смажити м’ясо з цибулею, щоб воно було соковитим

Часто м’ясо смажать разом із цибулею. Це класичне поєднання. Але проблема у тому, що при неправильній послідовності цибуля виходить пересмаженою, а м’ясо вареним. Запам’ятайте, як треба готувати м’ясо на сковороді, щоб було смачно на всі 100%, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо на сковорідку спочатку відправити цибулю, а після її підсмаження — м’ясо, то воно не зможе отримати скоринку. У результаті буде в середині дещо сирим, а зверху зі смаком вареного продукту.

Все тому, що порізана цибуля забере площу сковорідки і м’ясу не зможе отримати достатню температуру та контакт із чавуном. При цьому сковорідка отримає нагар, адже м’ясо дасть сік, який буде прилипати та горіти.

Правильно спочатку на гарячу сковорідку з олією відправити шматочки м’яса, щоб утворилася шкірочка. Таким чином, м’ясо буде швидше готовим. А цибулю варто додати тоді, коли м’ясо буде майже готовим. Цибуля просмажиться разом із м’ясом і матиме ніжний смак, без гіркоти і водночас сирого хрумкоту.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...