Секрет досвідчених господинь! Як смажити м’ясо з цибулею, щоб воно було соковитим

Часто м’ясо смажать разом із цибулею. Це класичне поєднання. Але проблема у тому, що при неправильній послідовності цибуля виходить пересмаженою, а м’ясо вареним. Запам’ятайте, як треба готувати м’ясо на сковороді, щоб було смачно на всі 100%, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо на сковорідку спочатку відправити цибулю, а після її підсмаження — м’ясо, то воно не зможе отримати скоринку. У результаті буде в середині дещо сирим, а зверху зі смаком вареного продукту.

Все тому, що порізана цибуля забере площу сковорідки і м’ясу не зможе отримати достатню температуру та контакт із чавуном. При цьому сковорідка отримає нагар, адже м’ясо дасть сік, який буде прилипати та горіти.

Правильно спочатку на гарячу сковорідку з олією відправити шматочки м’яса, щоб утворилася шкірочка. Таким чином, м’ясо буде швидше готовим. А цибулю варто додати тоді, коли м’ясо буде майже готовим. Цибуля просмажиться разом із м’ясом і матиме ніжний смак, без гіркоти і водночас сирого хрумкоту.

Не робіть помилок! Названо дрова, які краще не брати для опалення каміна чи печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 23:10

Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...

Особливий тест: Виберіть сніжинку, щоб дізнатися, чи здійсняться ваші мрії нового року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 19:04

Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...