Секрет досвідчених господинь! Як вчорашньому картопляному пюре повернути неймовірний смак

Всі знають, що саме пюре, яке щойно приготували - ідеально смачне, з ніжною текстурою. А ось розігріти його наступного дня - завдання не з легких. Звичайне розігрівання в мікрохвильовці псує смак і текстуру пюре. Разом із ProstoWay розповідаємо про простий метод, який дозволить розігріти його без втрати смаку, передають Патріоти України.

Що знадобиться:

  • Вчорашнє картопляне пюре
  • Виделка
  • Сковорода
  • Молоко або вершки
  • Вершкове масло

Як розігріти пюре:

Дістаньте пюре з холодильника і дайте йому трохи постояти при кімнатній температурі. Ретельно збийте пюре виделкою, щоб повернути йому повітряну текстуру.

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Влийте на сковороду молоко або вершки. Після цього додайте пюре та вершкове масло. Постійно помішуючи, розігрійте пюре до бажаної температури. Не перегрівайте пюре, інакше воно може стати жорстким і втратити смак. Зніміть пюре з вогню, як тільки воно розігріється.

Не робіть так! Через які 3 інгредієнти млинці виходять жорсткими і несмачними

середа, 8 травень 2024, 9:08

Не у всіх господарок виходить приготувати смачні млинці з першого разу. Лише методом проб та помилок можна знайти “свій” рецепт з ідеальним співвідношенням продуктів, передають Патріоти України. Під час кулінарних експериментів багато хто пробує різні ...

А ви це знали? Чому картоплю при варінні потрібно класти в киплячу воду

середа, 8 травень 2024, 8:07

Існує величезна кількість нюансів, пов’язаних із варінням картоплі, передають Патріоти України. Одним із спірних моментів є температура води. Одні кулінари вважають, що вода повинна нагріватися одночасно з картоплею, що знаходиться в ній. Інші господин...