Секрет досвідчених господинь! Як врятувати пересолені котлети

У житті хоч раз кожній господині доводилося стикатися з тим, що страва пересолена, і кулінарні прорахунки треба виправляти, передають Патріоти України.

Є моменти, які легко виправити, якщо справа стосується макаронів або рису. Але що робити, якщо пересолені котлети. Проблема теж вирішується швидко, якщо знати прості хитрощі та вміти застосувати їх на практиці.

Подробиці

У пересолений фарш додається трохи вареного рису, можна приготувати тефтелі. Рис, який піде в котлети, при варінні не солиться, готується звичайним способом.

Якщо тефтелі – не вихід, то збільшуйте кількість фаршу і перемішуйте з частиною пересоленого. Як варіант, можна додавати у фарш картоплю, капусту, хліб.

Продукти не зіпсують фарш та вирішать проблему.

До пересолених котлет, які вже приготовлені, підходять по-іншому.

Котлети вирушають на сковорідку, додається очищена картопля, вершкове масло, трохи води.

Кладеться зелень, на смак додаються приправи, лавровий лист. Гасяться 2-5 хвилин на повільному вогні. Картопля вбирає зайву сіль і надасть страві пікантний смак.

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...