Секрет досвідчених господинь! Як врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом

Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке - викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція - помірна густота, передають Патріоти України.

В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати інших. Якщо в процесі приготування воно вийшло занадто рідким, всього один інгредієнт допоможе врятувати положення.

Що треба додати

Звичайно, густе пюре довести до потрібної консистенції набагато простіше. Достатньо буде долити молока та покласти масла. Для загущення рідкої консистенції можна використати ще трохи товченої картоплі.

Якщо на пюре була використана вся зварена бульба, скористайтесь лайфхаком із картопляним крохмалем. Не поспішайте сипати до каструлі та замішувати. Спочатку крохмаль потрібно розвести у молоці або курячому бульйоні. Завдяки цьому пюре стане потрібної консистенції. Смачного!

Ніяких міфів, лише факти: Чи насправді корисний желатин

субота, 15 березень 2025, 7:22

"Желатин є білковою речовиною, отриманою з колагену, що міститься в кістках, хрящах і шкірі тварин та необхідний для здоров'я суглобів та оптимального стану сполучної тканини", - про це у Фейсбуці пише лікар-дієтолог Олег Швець, передають Патріоти Укра...

Народні прикмети на 15 березня. Чому українці цього дня спрадавна уникали мити голову та намагались потрапити до лісу

субота, 15 березень 2025, 7:05

15 березня за новим стилем (28 березня за старим стилем) вшановують пам'ять мученика Агапія та з ним ще 7 мучеників Кесарійських. За юліанським календарем - день пам'яті святого мученика, єпископа Феодота Кірінейського, а також святителя Іова (Борецьк...