Секрет досвідчених господинь! Як врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом

Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке - викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція - помірна густота, передають Патріоти України.

В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати інших. Якщо в процесі приготування воно вийшло занадто рідким, всього один інгредієнт допоможе врятувати положення.

Що треба додати

Звичайно, густе пюре довести до потрібної консистенції набагато простіше. Достатньо буде долити молока та покласти масла. Для загущення рідкої консистенції можна використати ще трохи товченої картоплі.

Якщо на пюре була використана вся зварена бульба, скористайтесь лайфхаком із картопляним крохмалем. Не поспішайте сипати до каструлі та замішувати. Спочатку крохмаль потрібно розвести у молоці або курячому бульйоні. Завдяки цьому пюре стане потрібної консистенції. Смачного!

Несподіваний кулінарний лайфхак: Навіщо класти на деко бананову шкірку при запіканні м’яса

субота, 11 травень 2024, 10:08

Запікання в духовці – один з найпопулярніших варіантів термічної обробки м’яса. Однак перед тим, як викласти м’ясні шматочки на деко, варто скористатися одним маловідомим лайфхаком. Йдеться про використання бананової шкірки. Досвідчені кулінари давно д...

А ви це знали? Чи дійсно яйця корисні для здоровʼя людини

субота, 11 травень 2024, 9:47

Яйця – універсальний продукт, який можна споживати як самостійно, так і додавати як інгредієнт під час приготування різних страв. Яйця мають певну поживну цінність, а особливо білок. Про це повідомив лікар Кріс Завос. Він розповів, що калорійність яєць...