
Є проста хитрість, що не дасть картоплі після нарізання або натирання потемніти. Це може зіпсувати не лише вигляд дерунів, а й їх смак. Разом із ProstoWay ділимось простою хитрістю, яка допоможе зберегти світлий колір картоплі та зробити деруни неймовірно пухкими, передають Патріоти України.
Замість того, щоб обдавати терту картоплю окропом, обшпарте її гарячим молоком. Свіже молоко не лише збереже світлий колір, але й зробить деруни ніжнішими. Також можна додати 1-1,5 столові ложки сметани до картопляної маси. Це зробить деруни м'якими та пухкими.
Також не забудьте про цибулю. Все після того, як ви підготувати картоплю, додайте до картопляної маси дрібно нарізану або натерту цибулю. Це надасть дерунам аромату та пікантності. А цибулевий сік вдало підкреслить смак самої картоплі.
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Існує безліч методів, що допомагають краще пізнати себе, але найпростішими й найцікавішими залишаються тести інтуїтивного вибору. Вони базуються на тому, як емоції та підсвідомі реакції впливають на щоденні рішення. Перший імпульс, який виникає в момен...