Секрет досвідчених господинь! Як використати молоко, щоб отримати найсмачніші деруни

Є проста хитрість, що не дасть картоплі після нарізання або натирання потемніти. Це може зіпсувати не лише вигляд дерунів, а й їх смак. Разом із ProstoWay ділимось простою хитрістю, яка допоможе зберегти світлий колір картоплі та зробити деруни неймовірно пухкими, передають Патріоти України.

Замість води використовуйте молоко

Замість того, щоб обдавати терту картоплю окропом, обшпарте її гарячим молоком. Свіже молоко не лише збереже світлий колір, але й зробить деруни ніжнішими. Також можна додати 1-1,5 столові ложки сметани до картопляної маси. Це зробить деруни м'якими та пухкими.

Також не забудьте про цибулю. Все після того, як ви підготувати картоплю, додайте до картопляної маси дрібно нарізану або натерту цибулю. Це надасть дерунам аромату та пікантності. А цибулевий сік вдало підкреслить смак самої картоплі.

Дізнайтеся свою негативну сторону - психологічний тест по картинці

четвер, 9 травень 2024, 16:12

Як відомо світ не ділиться на чорне і біле, як і люди. Не існує повністю позитивних або негативних особистостей. Кожна людина має хороші та погані якості. Якщо ви готові дізнатися свою "темну сторону", пропонуємо вам пройти цікавий психологічний тест, ...

Родина оцінить! Помідори по-корейськи - пікантна закуска швидкого приготування

четвер, 9 травень 2024, 15:50

Приготуйте на закуску помідори в корейському стилі. В міру пікантні та гострі. Вони стануть відмінною закускою до столу. Читайте далі рецепт приготування. Вам потрібні такі продукти:. В блендер покладіть почищені зубчики часнику, болгарський перець та ...