Секрет досвідчених господинь! Як використати молоко, щоб отримати найсмачніші деруни

Є проста хитрість, що не дасть картоплі після нарізання або натирання потемніти. Це може зіпсувати не лише вигляд дерунів, а й їх смак. Разом із ProstoWay ділимось простою хитрістю, яка допоможе зберегти світлий колір картоплі та зробити деруни неймовірно пухкими, передають Патріоти України.

Замість води використовуйте молоко

Замість того, щоб обдавати терту картоплю окропом, обшпарте її гарячим молоком. Свіже молоко не лише збереже світлий колір, але й зробить деруни ніжнішими. Також можна додати 1-1,5 столові ложки сметани до картопляної маси. Це зробить деруни м'якими та пухкими.

Також не забудьте про цибулю. Все після того, як ви підготувати картоплю, додайте до картопляної маси дрібно нарізану або натерту цибулю. Це надасть дерунам аромату та пікантності. А цибулевий сік вдало підкреслить смак самої картоплі.

Чи корисно дрімати після обіду? Можливо, ви робите шкоду собі самі

п’ятниця, 22 серпень 2025, 18:10

Багато людей вважають, що короткий сон після обіду допомагає відновити сили. Однак насправді він може викликати втому, роздратованість або головний біль. Причини цього явища варто знати, щоб уникати неприємних наслідків, передають Патріоти України. Іне...

Дуже смачні, але: Кому не можна їсти кавуни

п’ятниця, 22 серпень 2025, 17:22

Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...