Секрет досвідчених господинь! Як використати молоко, щоб отримати найсмачніші деруни

Є проста хитрість, що не дасть картоплі після нарізання або натирання потемніти. Це може зіпсувати не лише вигляд дерунів, а й їх смак. Разом із ProstoWay ділимось простою хитрістю, яка допоможе зберегти світлий колір картоплі та зробити деруни неймовірно пухкими, передають Патріоти України.

Замість води використовуйте молоко

Замість того, щоб обдавати терту картоплю окропом, обшпарте її гарячим молоком. Свіже молоко не лише збереже світлий колір, але й зробить деруни ніжнішими. Також можна додати 1-1,5 столові ложки сметани до картопляної маси. Це зробить деруни м'якими та пухкими.

Також не забудьте про цибулю. Все після того, як ви підготувати картоплю, додайте до картопляної маси дрібно нарізану або натерту цибулю. Це надасть дерунам аромату та пікантності. А цибулевий сік вдало підкреслить смак самої картоплі.

Справжній прорив! Нова дієта може знизити ризик деменції на 25% та уповільнити старіння

субота, 28 червень 2025, 18:05

Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...

Розставлено крапки над "і": Чи дійсно дерев’яні ложки небезпечно використовувати на кухні

субота, 28 червень 2025, 17:38

Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...